ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2022 | 21:42

Απλά ξεφτίλα…

"Φίλος" με έχει γραμμένο εδώ και μήνες που αν δεν τον πάρω τηλέφωνο ή δεν τον στείλω μυνημα δεν συγκινείτε καθόλου να δει τι κάνω και όταν θα περάσει καιρός θα πει και το κορυφαίο έκπληκτος έχω να σε δω ποσό καιρό που είσαι και τα σχετικά λες και ζω σε άλλη πόλη…Και εντελώς τυχαία σήμερα πήρε τηλέφωνο να πάμε θάλασσα όπου θα ήταν πολλά άτομα αλλά δεν είχε αμάξι να πάρει και θα έπρεπε να πάρω εγώ,εννοείτε πως του έριξα άκυρο και το ευχαριστήθηκα. Η φάση είναι που μου έλεγε με ενθουσιασμό τα άτομα που θα είναι για να ψηθώ αλλά εγώ το μόνο που άκουγα συνειδητά εκείνη την ώρα είναι (σε έχω γραμμένο αλλά σου λέω να έρθεις όχι γιατί σε θεωρώ φίλο μου αλλά γιατί χρειαζόμαστε το αμάξι). Τον συγκεκριμένο γενικά του έχω ρίξει πολύ κράξιμο μπροστά στα μούτρα του γιαυτα που κάνει αλλά συνεχίζει κανονικά το ίδιο τροπάριο και το αστείο είναι ότι ενώ γενικά δεν φημίζεται για την εξυπνάδα του νομίζει ότι μπορεί να με δουλέψει κιόλας λες και δεν καταλαβαίνω τις προθέσεις του.Τι να πω πλέον έχω κουραστεί με την ψευτιά και την αχαριστία του κόσμου ακόμα και από άτομα που κανείς παρέα πολλά χρόνια και νομίζεις ότι η σχέση μαζί τους είναι αληθινή στο τέλος σε απογοητεύουν και βλέπεις τελικά ότι είναι πολύ ρηχοί και παρτάκιδες.
4
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είναι φίλος σου , μέσα σε μερικές γραμμές έχεις πει πόσα αρνητικά του .Εσύ δεν τον βλέπεις σα φίλο ,αυτός μπορεί να είναι στο κόσμο του και το μομεντουμ του και να μην συνειδητοποιεί ότι σε γράφει ,εσύ απ' την άλλη όμως τον θάβεις στις εξομολογήσεις .Σκέψου λίγο σφαιρικά τον εαυτό σου ...αν μπορείς .

Scroll to top icon