ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2022 | 00:50

Τι θελει;

Οταν μιλαμε και της την λεω (την πειραζω θα πω εγω) παραπονιέται οτι δεν ειμαι καλος μαζι της και τι θελω; οταν ειμαι καλο μαζι της και της κανω κοπλιμέντα δεν απαντάει ή με λεει υπερβολικό. Δε καταλαβαινω πως πρεπει να ειμαι απεναντι της. Εχουμε φιλικη και επαγγελματική σχεση. Αλλα μου αρεσει και κατα 99% το ξερει απο το τροπο που φερομαι και καποια πράγματα που εχω πει στην κοινη μας παρεα. Δεν το εχω πει ξεκαθαρα.
7
 
 
 
 
σχόλια

Μια χαρά τα πιστεύει τα κοπλιμέντα σου βρε χαζέ, απλώς το παίζει ότι ντεμέκ δεν σε πιστεύει και σε θεωρεί υπερβολικό για να της λες κι άλλα. Παλιά γνωστά κόλπα. Μου φαίνεται ότι όντως σε πιπερώνει, όπως παρατήρησε η Little goat, γιατί θέλει πιο σαφείς κινήσεις από σένα. Άσε το κατά 99% στην άκρη και το τι έχεις πει στην κοινή σας παρέα. Ίσως θα ήθελε να σε δει να της φέρεσαι πιο πολύ σαν άνδρας που δεν φοβάται την απόρριψη, παρά σαν αγοράκι-φιλαράκι-συναδελφάκι. Κανόνισε να βγείτε, αφιέρωσε χρόνο και κοίτα την στα μάτια, πες πώς νιώθεις να κοκκινήσει σαν μαθητριούλα, να πάθει την πλάκα της. Αποφασιστικές κινήσεις!

Δύο οι περιπτώσεις:
1) Ξέρει ότι τη θες και απλά σε πιπερώνει για να σε φτάσει στα όριά σου και να εκδηλωθείς.
2) Ξέρει ότι τη θες και τρέφει το εγώ της χωρίς να θέλει κάτι παραπάνω. Σου προτεινω να της προτεινεις έξοδο, αν αρνηθεί κόψε μαχαίρι και αν δεν προτείνει η ίδια άμεσα και μετά σε ρωτάει γιατί άλλαξες στάση θα σημαίνει ότι απλά θέλει ένα κορόιδο να τρέφει τον εγωισμό της και μόνο.

Φυσικά και το ξέρει και σε χορεύει.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να της ζητήσεις άμεσα και ευθέως να βγείτε και αν αρνηθεί τότε ξέκοψε μαχαίρι.

Scroll to top icon