ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2022 | 19:31

.

Ένα μήνα χωρισμένοι και δε μπορώ να νιώσω θλίψη και στεναχώρια. Ήμασταν λιγο καιρό μαζι, περίπου ένα εξάμηνο. Δεν ήταν δικη μου η απόφαση του χωρισμού. Αρχισε να απομακρύνεται και να είναι ψυχρός, το συζητήσαμε και δεν έβγαλα άκρη. Μου είπε ότι περνάει δύσκολα, ότι έχει διαφορά θέματα και δεν είναι σε φάση για σχέση. Μερικες φορές με πιάνουν κάτι φρίκες που δεν πήγε καλά και αυτή η σχέση, αλλά τίποτα περισσότερο. Ούτε κλαιω, ούτε στεναχωριέμαι, ούτε πέφτω στα πατώματα όπως παλιότερα. Με εκπλήσσει ο εαυτός μου! Ωρίμασα και αρχίζω και γίνομαι αναίσθητη; ( Είμαι 36 ετών)
3
 
 
 
 
σχόλια

Ή δεν είχες επενδύσει συναισθηματικά τόσο ή απλώς επικρατεί με την ηλικία σιγά-σιγά η στωικότητα. Όταν είχες ερωτευτεί και μετά πληγωθεί αρκετές φορές και μετά είδες ότι ΟΚ, δεν πέθανες, όλα καλά πήγαν στο τέλος, αυτή η επαναληφθείσα εμπειρία όσο νά 'ναι έκανε τον εγκέφαλό σου βιοχημικά πιο σταθερό (δηλ. όχι αυτό το roller-coaster του ενθουσιασμού και παράφορου έρωτα αφενός και έπειτα θλίψης και θυμού αφετέρου).

Μετά τη Χ φορά συνηθίζει κανείς. Την πρώτη φορά μπορεί να είναι φρίκη, μετά τη δεύτερη μπορεί να ρίξεις κανένα κλάμα την τριτη λες δε βαριέσαι, δεν έκατσε και πας παρακάτω. Ιδιαίτερα ότι δεν επενδύεις συναισθηματικά δε σου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο.

Δεν φαίνεται να τον γούσταρες αρκετά. Αλλιώς δεν θα ένιωθες απάθεια.
Εκτός αν όντως σε πείραξε και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon