ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2022 | 21:27

να του στειλω για να επιβεβαιωσω οτι ισχυει ατο ραντεβου μας?

Με ενοχλει η λογικη του να στελνεις μηνυμα σε καποιον για να επιβεβαιωσεις κατι που εχεις κανονισει μαζι του γιατι εγω προσωπικα οταν κανονιζω κατι, παντα τηρω αυτο που εχω κανονισει κ δεν ακυρωνω ανευ λογου και αιτιας (εκτος αν συμβει κατι σοβαρο που φυσικα εκει θα ενημερωσω τον αλλον για να το αναβαλουμε). Οποτε αντιστοιχα κ ο αλλος απο την πλευρα του αν εχει συμβει κατι κ δεν μπορει να βρεθουμε ειναι δικη του υποχρεωση να με ενημερωσει. Εφοσον δεν εχει κανει κατι τετοιο θεωρω οτι ολα καλα κ οτι θα βρεθουμε. Ναι, ξερω οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που ακυρωνουν τελευταια στιγμη κ ουτε καν ενημερωνουν αλλα το οτι καποιοι ανθρωποι ειναι ασυνεπεις δεν σημαινει οτι εμεις οι υπολοιποι θα πρεπει να μπαινουμε στην αβολη θεση κ να στελνουμε μηνυματα του στυλ "γεια, ισχυει ακομα για αυριο?". Μου φαινεται λιγο απεγνωσμενο ενα τετοιο μηνυμα, σε φαση οτι καθεσαι κ ανυπομονεις να βρεθεις με τον αλλον κ ελπιζεις οτι δεν το ξεχασε. Ναι, ξερω, υπεραναλυω χωρις λογο, αλλα θεωρειτε οτι πρεπει να στειλω για να επιβεβαιωσω τα πλανα μου με εναν τυπο που δεν ειμαστε μαζι, απλα βγαινουμε? Η απλα να ελπισω για το καλυτερο?
7
 
 
 
 
σχόλια

Δεδομένου ότι ενδιαφέρεται, δεν θα ξεχάσει το ραντεβού σας. Αν το ξεχάσει, δεν ασχολείσαι ξανά. Ισχύει και για τα δυο φύλα. Όποιος/α ανυπομονεί να σε γνωρίσει, δεν ξεχνάει.

Το θεωρώ κι εγώ αυτονόητο ότι ισχύει. Προσωπικά, οι άνδρες είναι αυτοί που μου έστελναν πάντα για να επιβεβαιώσουν, αν και οι περισσότεροι έμμεσα, με μήνυμα τύπου "γεια τι κάνεις, εγώ σήμερα έκανα το και το, θα τα πούμε κι από κοντά το απόγευμα/βράδυ να μου πεις και τα δικά σου," κάπως έτσι. Να σου υπενθυμίσει έμμεσα το ραντεβού σας για να επιβεβαιώσεις ότι ισχύει. Συνάμα κιόλας στέλνουν για ν' ανταλλάξετε και κανένα μήνυμα, μιας και δεν πρόκειται για κανονισμένη συνέντευξη με πιθανό εργοδότη που θα δει πρώτη φορά, αλλά με πρόσωπο που ήδη γνωρίζει κι έχει μια άνεση στην επικοινωνία. Έτσι κάνουμε και με τις φίλες μας στην τελική, τους στέλνουμε εκεί μια βλακεία ή κάτι αστείο που έτυχε να δούμε σκρολλάροντας στο κινητό μας και τους λέμε "τα λέμε αργότερα από κοντά" κλπ. Ελπίζω τελικά να συναντηθήκατε, πάντως (επειδή βλέπω την ερώτησή σου δημοσιευμένη 14/07). Και μη νομίζεις, οι ασυνεπείς πάντα μπορούν να επιβεβαιώσουν, αλλά αυτό δεν τους αποτρέπει απαραίτητα από το να ρίξουν πιστόλι με no-show ή να πάρουν τηλέφωνο 20 λεπτά πριν την κανονισμένη ώρα να πουν ότι "κάτι έτυχε" και μην τους ξαναείδατε μετά. Αυτό είναι πάντα ένα ρίσκο μεν, αλλά όποιος το κάνει, ξέρεις να κόψεις παρτίδες μαζί του.

Scroll to top icon