ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2022 | 20:50

Χάνω το φιλαράκι μου

Τους τελευταίους μήνες ο κολλητός μου,έφερνε στην παρέα μία συμφοιτήτρια του και έλεγαν ότι ήταν φίλοι.Σίγουρα υπήρχε κάτι περισσότερο γιατί αυτός ήταν πολύ προστατευτικός απέναντι της σε διάφορα,κι εκείνη του μιλούσε πολύ γλυκά και τον κοίταζε στα μάτια,και πάντα έφευγαν νωρίτερα για να την πάει στο σπίτι της με το αμάξι.Τα περισσότερα ΠΣΚ του χρόνου,οι γονείς και η αδελφή του φίλου μου,έφευγαν και πήγαιναν στο εξοχικό τους,οπότε πήγαινα εγώ στο σπίτι του,καμιά φορά κι άλλοι φίλοι,και αράζαμε με ταινίες ή ποδόσφαιρο και ειδικά με games που εκεί ήταν η απόλυτη τρέλα.Από τότε που εμφανίστηκε η συγκεκριμένη κοπέλα στη ζωή του όλα αυτά κόπηκαν σιγά σιγά γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι πήγαινε εκείνη στο σπίτι του αυτές τις μέρες.Δέν έχουμε χαθεί με τον κολλητό μου,και μιλάμε και βγαίνουμε και για καφέ,βλέπω ότι είναι πολύ καλά και χαρούμενος,αλλά δέν είναι τόσο χαλαρός όπως ήταν.Για να τον τσεκάρω,προχθές που πήγαμε για καφέ,του έλεγα για διάφορες κοπέλες όπως συνηθίζαμε,και δέν έλεγε τίποτα σάν να μήν τον ενδιέφερε.Χθές οι δικοί του έφυγαν για διακοπές,και σήμερα τον πήρα για να τον ρωτήσω άν θέλει να πάω από κεί για game,και μου είπε ότι επειδή δέν κοιμήθηκε καλά χθές το βράδυ,σήμερα θα πέσει νωρίς για ύπνο.Πάλι ψέματα μου είπε,γιατί άκουσα από μέσα γυναικεία φωνή που μάλλον μιλούσε κι εκείνη στο τηλέφωνο,έτσι κατάλαβα γιατί μιλούσε δυνατά,και ήταν αυτής της κοπέλας.Δέν έχω θέμα και δικαίωμα τους να έχουν αυτό που έχουν,αλλά γιατί το κρύβουν; Επειδή δλδ είναι πολύ όμορφη κοπέλα αντικειμενικά,ο φίλος μου φοβάται μήπως της την πέσω;Είχε άλλες δύο σχέσεις στο παρελθόν και δέν έκανε έτσι,ήταν χαλαρός και στην κοσμάρα του.Τί μπορεί να συμβαίνει τώρα με τη συγκεκριμένη και έχει κολλήσει έτσι;Δέν ξέρω,αλλά θεωρώ αφύσικο στα 22 που είναι όπως είμαι κι εγώ,να μαντρώνεται σε μία σχέση.
5
 
 
 
 
σχόλια

Δεν χάνεις τον κολλητό σου , εκεί είναι χαρούμενος και πολύ καλά όπως είπες ...ζηλεύεις .Όταν αγαπάμε κάποιον σα φίλο ,αφήνουμε τη βολή που είχαμε με μπάλα και γκειμς και χαιρόμαστε με τη χαρά του ,δε γράφουμε εξομολόγηση πίσω από τη πλάτη του ,τα λέμε στα μούτρα του και λαμβάνουμε απαντήσεις .Εγώ ποντάρω στο ότι είσαι ζηλιάρης και ότι θα προσπαθούσες άνετα να μπεις στη μέση αν σου άφηνε χώρο και γ αυτό δε σου αφήνει .

Αμ δε, 22 χρονών τη δάγκωσε για τα καλά τη λαμαρίνα κι έπεσε με τα μούτρα, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά! Απλώς ο φίλος σου διστάζει να δείξει προς το παρόν ότι βάζει την κοπέλα του σε προτεραιότητα, για να μη φανεί "αδύναμος" και πέσει στα μάτια σου, όπως και να μη σε κάνει να νιώθεις "δεύτερος." Απλώς για να είναι έτσι στην τσίτα όπως λες, μπορεί πέρα από ερωτευμένος να είναι και κάπως πιεσμένος. Αν η κοπέλα του, ας πούμε, τον βάζει να επιλέξει μεταξύ της ίδιας και των φίλων του ή του δίνει να καταλάβει ότι δεν χωράει καμία ευελιξία στη σχέση τους (αρκεί να βολεύει την ίδια), τότε ο φίλος σου, όσο είναι ακόμα στα ύψη ο ενθουσιασμός του, έχει μια εσωτερική σύγκρουση. Επενδύει περισσότερο απ' ότι στις μέχρι τώρα σχέσεις του και γι' αυτό θέλει λίγο χρόνο να το διαχειριστεί. Εσύ ως φίλος του απλώς μπορείς να τον κατανοήσεις, να του δώσεις χρόνο και χώρο να χαρεί με τη σχέση του, αλλά αν παρατηρήσεις ότι χάριν εκείνης ξεχνάει τα ενδιαφέροντά του, τους φίλους του και μέχρι και τον εαυτό του χάνει, τότε ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς και να τον βοηθήσεις κάπως.

Είναι απλα τα πράγματα βρήκε κάποια που του αρέσει και λογικό είναι να θέλει να περνάει χρόνο μαζί της. Μια ζωή δε θα μείνει μπακουρι για να παίζετε games. Κοίτα να κάνεις κι εσύ το ίδιο κσι θα σου περάσει η γκρίνια.

Scroll to top icon