ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2022 | 21:46

τι πραγματικα θελει?

ειμαι αντρας 33 χρονων. γνωριζω μια γυναικα 24 χρονων απο κοινη παρεα. μου λεει οτι δε θελει σχεση παρα μονο να περναει καλα. δλδ να βρησκομαστε και μονο σεξ. λεω οκ. βρησκομαστε τη πρωτη φορα, κανουμε σεξ, αλλα μετα ηθελε να κοιμηθει σπιτι μου. ηθελε χαδακια. φιλακια. μου εκανε και μια σταμπα στο λαιμο, ΝΑ. λες και με μαρκαρε. βγαιναμε για βολτες με τη μηχανη. το βραδυ στο σπιτι παλι τα ιδια. οταν θες μονο σεξ, , μετα ο καθενας σπιτι του. δε συμπεριφερεσαι λες και εχεις σχεση. τη τελευταια φορα της προτεινω να παμε βολτα. μου λεει, οτι δε γινεται. λεω οκ. μετα απο λιγες μερες κανω βολτα με τη μηχανη με μια αλλη κοπελα . φιλη, οχι κατι ερωτικο. αυτη η κοπελα βγαζει στορυ την ωρα που κανουμε βολτα και το ανεβαζει με σταμπαρισμενο το ονομα μου. τις επομενες ωρες, βλεπω στορυ της 24χρονης με εναν αλλο σε μια καφετερια. τι ηταν αυτο? αντιποινα? η τυχαιο μηπως? τι συμβαινει τελικα? ολοι μου λενε, οτι ανθρωπος που θελει μονο να περναει καλα, και οχι σχεση, δε καθεται να σου κανει σταμπαρισμα στο λαιμο, ουτε να κοιμαται στην αγκαλια σου, ουτε να κυκλοφορει στο σπιτι σου με τα μποξερακια σου
8
 
 
 
 
σχόλια

Τώρα εσύ τι αναρωτιεσαι; Θέλει η καβαντζα της να φέρεται και ανθρώπινα,να μην την κάνει να νιώθει ότι την έχει μόνο για σεξ(και ας το θέλει αυτό η ίδια) και θέλει επιβεβαίωση. Δεν έγινε τυχαία με το στορι.

Είναι ανωριμη και δεν ξέρει ούτε τι θέλει ούτε πώς να συμπεριφερθει. Αν ξεκινήσετε και εγωιστικα να ανεβάζετε βίντεο και φώτο με άλλους χάθηκε το παιχνίδι. Βρες καμία που να ξέρει τι της γίνεται. Οι σημερινές 25χρονες δε διαφέρουν από τα 15χρονα.

Αυτό θα έλεγα και γω. Γιατί σε τρώει τόσο φίλε; Σου φαίνεται παράξενη η συμπεριφορά της. Ξέρεις πόσοι ανισόρροποι κυκλοφορούν εκεί έξω; Αν δεν είναι ανισόρροπη, τότε σε παίζει. Αν σου αρέσει πολύ, θα ευχηθώ καλά ξεμπερδεματα! Γιατί τα μπερδέματα έρχονται!!!

Αυτοι που λενε οτι δε θελουν σχεση ειναι συνηθως ατομα που εχουν πληγωθει απο προηγουμενες σχεσεις κ ως εκ τουτου, παρολο που μπορει να τους αρεσει η εγγυτητα με καποιον, την αποφευγουν, γιατι φοβουνται οτι η εγγυτητα μπορει να τους κανει πιο ευαλωτους κ να πληγωθουν. Αλλα ταυτοχρονα αυτο δε σημαινει οτι δεν τους αρεσει να περνανε χρονο με καποιον κ να κανουν πραγματα που μπορει να θυμιζουν σχεση. Εφοσον απο την πλευρα τους εχουν ξεκαθαρισει οτι δε θελουν σχεση, ειναι προστατευμενοι, γιατι δεν μπορει ο αλλος να γυρισει να τους πει "επειδη κανεις ολα αυτα μαζι μου νομιζα οτι εχουμε σχεση".
Αλλα γενικα εγω θα σου ελεγα απο προσωπικη μου εμπειρια να μην μπλεξεις με τετοια ατομα που δεν ξερουν τι θελουν. Γιατι θα εχεις συνεχως τετοιες αμφιβολιες κ θα αναρωτιεσαι τι κ πως. Αν ουτε η ιδια δεν ξερει τι θελει, μην περιμενεις εσυ να καταλαβεις. Εβγαινα καποτε κ γω με εναν τυπο που ηταν ετσι, απο τη μια ηταν σαφες οτι βρισκομασταν απλα για σεξ αλλα απο την αλλη μου πεταγε μια στο τοσο "να παμε μια μερα στο ταδε μερος για περπατημα", "την επομενη φορα που θα συναντηθουμε θα σε βγαλω ραντεβου", με ρωτουσε αν βγαινω με αλλους λες κ ζηλευε κ μ εβαζε εμενα σε σκεψεις. Κ το κακο ειναι οτι κ εμενα μου αρεσε πολυ αυτος γι αυτο κ ολα τα λογια του με εβαζαν σε σκεψεις. Αλλα τελικα αποφασισα οτι απλα δεν ξερει τι θελει κ χανω το χρονο μου προσπαθωντας να λυσω το μυστηριο του τι εχει στο μυαλο του. Αν ηθελε, θα το εδειχνε. Τοσο απλα. Αυτα τα λιγο κ στο περιπου δε σημαινουν τιποτα.

Γιατί υπάρχουν κανόνες και εγχειρίδια χρήσης στο " μόνο σεξ"? Κάνετε σεξ, την παίρνει ο ύπνος, κατουριέται, σηκώνεται, φοράει τα μποξεράκια σου για ευκολία, και όλα μια χαρά. Μάλλον εσύ την πάτησες μαζί της αγαπητέ και ψάχνεσαι..Χμμμμ

Scroll to top icon