ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2022 | 17:48

Αυτο

Ειμαι 20 και δεν εχω προχωρησει σεξουαλικα, ειχα καποιες μικρες σχεσεις αλλα μεχρι εκει. Τις προαλλες γνωρισα ενα παιδι με το οποιο πηγαιναμε στο ιδιο λυκειο. Με προσεγγισε εκεινος. Φαινοταν πολυ καλο παιδι, ευγενικο και χαμηλων τονων και δεν διστασα να βγω μαζι του. Παρ'ολα αυτα μετα απο ενα διαστημα τις 1ης μας εξοδου κατι δεν μου κολλαγε, και λαμβανα ενα περιεργο βαιμπ. Με ρωτουσε παρα πολλα σχετικα με τους γονεις μου, με το καλημερα, πως τους λενε, και τι δουλεια κανουν απαιτοντας λεπτομεριες. Δεν ηθελε να μαθει πραγματα για μενα, και αν ανεφερα καποιο χομπι ή αντιδρουσα με εναν συγκεκριμενο τροπο η το οτιδηποτε το γυρνουσε σε σεξουαλικο αστειο. Χρησιμοποιουσε παρα πολλα υποκοριστικα , σε καθε προταση απο ενα, και ειχε αρχισει να μου την σπαει, γιατι ηταν μονο αυτο. Τιποτα αλλο σχετικα με εμας. Ηθελε με την πρωτη να μαθει που μενω , και μετα την 3η εξοδο με ρωτουσε επαννελημενα για πιο πικαντικες φωτογραφιες, και οταν του ελεγα πως δεν θα στειλω με καμια παναγια ,μου ελεγε " σιγα πως κανεις ετσι ,μια πλακα καναμε" . Οι συζητησεις ηταν μετριες , προσπαθουσε παρα πολυ να φανει "ιδανικος " ενω οταν αρνιομουν να με ακουμπησει σε πιο επιμαχα σημεια ελεγε συγνωμη με μια απιστευτη ξινιλα. Ενιγουει, του εστειλα στο σπιτι πως δεν νομιζω πως ταιριαζουμαι και να εχει μια καλη συνεχεια. Και με πεθανε στα τηλεφωνα , στις εξηγησεις, και σε παραγραφους που με παρακαλαει να μην τον αφησω, και να του δωσω αλλη μια ευκαιρια . Με εφερε σε σημειο να νοιωσω πως αυτο το ατομο δεν εχει ιχνος αξιοπρεπειας. Οι δικες μου φιλες με βριζουν , γιατι λενε ηταν ωραιος, ειχε "πορτοφολι " και πως επρεπε να ολοκληρωσω και εγω καποια στιγμη. Αλλα αμα δεν υπαρχει χημεια τι να το κανω
5
 
 
 
 
σχόλια

Είσαι 20 χρόνων ,ψηφίζεις και κάθεσαι και δίνεις αναφορά αν στον κάρφωσε ο άλλος στις "φίλες"; Λοιπόν, τα πολύ προσωπικά σου θα τα κρατάς για σένα και θα τα μοιράζεσαι μόνο με ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν αυτό το μοίρασμα ψυχής από σένα. Αυτές δεν το αξίζουν, θα σου πρότεινα να τις έχεις μόνο για κάνα καφέ, μπορεί να είναι μια χαρά κορίτσια αλλά βγάζει μάτι ότι είστε σε διαφορετικές τροχιές. Και πολύ καλά έκανες που δεν προχωρήσες, αφού δε στο εβγαλε. Δεν έχω παιδιά ,αλλά αν είχα κόρη θα ήμουν πολύ περήφανη αν στα 20 της σκεφτόταν έτσι. Ο έρωτας είναι από τα πιο όμορφα και πίκρα ταυτόχρονα συναίσθημα και έχουμε γεμίσει ανθρώπους που τον εξευτελίζουν.

Εισαι μονον 20 χρονων εχεις το δικαιωμα της επιλογης! Αναρωτησου τι ειναι αυτο που σε δενει μαζι του, αν δεν ειναι ο ερωτας χωρισε τον.

Οι φίλες σου τέρμα επιφανειακές.. Δηλαδή μέχρι τα 20 πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει με το έτσι θέλω; Να προχωρήσεις όταν ΕΣΥ νιώσεις έτοιμη..είτε είναι στα 21 είτε στα 23 κλπ..
Αν δεν ένιωθες άνετα μαζί σου μην το σκέφτεσαι καν, καλά έκανες κ το ξεκαθαρίσες

Scroll to top icon