ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2022 | 21:21

Απρόσμενο

Είμαι 22,είναι 23,και εδώ και περισσότερο από μήνα,έχουμε σχέση που όμως δέν έχει ολοκληρωθεί ερωτικά.Πρίν από μερικές μέρες,μου είπε εμμέσως πλήν σαφώς ότι δέν είχε κάποια ερωτική εμπειρία στο παρελθόν.Κι εγώ,μία σχέση είχα στα 20,αλλά βρε παιδιά αυτό που μου είπε μου φάνηκε σάν εξωπραγματικό και συγγνώμη που θα το πώ,αλλά κάπως με ξενέρωσε.Λειτουργικά(you know)έχω καταλάβει ότι είναι εντάξει και με το παραπάνω,αλλά γιατί δέν παίρνει την πρωτοβουλία; Επειδή είναι πολύ ωραίο παιδί,έχω σκεφτεί μήπως μου κάνει πλάκα.Δέν μπορώ να διανοηθώ ότι δέν θα τον ήθελε κάποια κοπέλα ή ότι δέν θα είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι με κάποια,και πιστεύω ότι μου λέει ψέματα.Τον θέλω πολύ,είναι 3 μέρες από τότε που μου το είπε και έχω κάπως απομακρυνθεί,ενώ εκείνος μου στέλνει συνέχεια και αναρωτιέται γιατί έχω ψιλοχαθεί ενώ ήμασταν μιά χαρά.Καλύτερα να μήν μου είχε πεί τίποτα.Γνώμες;
9
 
 
 
 
σχόλια

''Επειδή είναι πολύ ωραίο παιδί,έχω σκεφτεί μήπως μου κάνει πλάκα''
δε κανει σεξ ο ωραιος, αλλα ο τολμηρος με λεγειν χιουμορ και ολα τα σχετικα. η ωραια εμφανιση ειναι απλα ενα συν. οπως και το χρημα.

''Δέν μπορώ να διανοηθώ ότι δέν θα τον ήθελε κάποια κοπέλα ή ότι δέν θα είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι με κάποια''
επειδη βλεπω οτι οι γυναικες συνεχιζετε να μην εχετε ιδεα για αυτο το αντρικο προβλημα (και δε σας καιγεται και καρφι κιολας) να σε πληροφορισω οτι υπαρχουν πολλοι ωραιοι με καθολου η λιγες σεξουαλικες εμπειριες, και οτι δυσκολευοντε να βρουν συντροφο για σεξ, η σχεση.

Ρε κορίτσι μου ξεκόλλα! Υπάρχουν και άνθρωποι πιο επιλεκτικοί και ίσως το παιδί να ήθελε να νιώσει κάτι δυνατό για κάποια κοπέλα ώστε να προχωρήσει. Αν τον θες μην ξενερώνεις. Και μη χαλάς κάτι όμορφο επειδή απλά δε γνώρισες ένα αγόρι όπως όλα τα άλλα που πάνε σε οίκους ανοχής μόνο και μόνο για να γίνουν άντρες!

Δεν καταλαβαίνω τι παθαίνετε οι περισσότεροι/ες είτε κάποιος/α σας πει ότι έχει πάει με 200 είτε με καμια/κανέναν. Και στις δυο περιπτώσεις μόνο κερδισμένος/η μπορείς να βγεις γιατί θα μάθεις ή/και θα δείξεις νέα πράγματα.
Εσύ αντί να καθοδηγήσεις και να στηρίξεις τον άνθρωπο έχοντας λογικά την περισσότερη εμπειρία, μας λες ότι δεν παίρνει πρωτοβουλία και ότι απομακρύνθηκες κιόλας.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να τον αφήσεις να βρει κάποια άλλη κοπέλα που αντί να ξενερώσει με την έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας του, θα τον εκτιμήσει, θα του εμπνεύσει εμπιστοσύνη και θα του μάθει όλα όσα εσύ δε θες.
P.S. Λειτουργικά(you know) τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.

χαχα καλο. καμια δε θα εκτιμησει τιποτα σε ενα παρθενο αντρα. ολες τους αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι. οι γυναικες πανε και κολλανε μαυτους που τους θελουν και αλλες. οι υπολοιποι απλα δεν υπαρχουν...

Scroll to top icon