ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2022 | 21:08

Φοβία λόγω παρελθόντος

Τα έχω με μία συνομήλική μου (24) περίπου 1 μήνα και πολύ πρόσφατα, δεν έχει ούτε 2 μέρες, μου εκμυστηρεύτηκε πως η προηγούμενη σχέση της επειδή είχε προβλήματα με ναρκωτικά, τη χτυπούσε. Δε ξέρω γιατί αποφάσισε να μου το πει αυτή τη χρονική στιγμή, πάντως μου είπε επίσης οτί επειδή με τον πρώην της ήταν αρκετά χρόνια μαζί (5) και στο τέλος χωρίσανε, -και μάλιστα με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω των απειλών του- πληγώθηκε πολύ από αυτή τη τοξική σχέση καθ υποσχέθηκε στον εαυτό της πως στην επόμενη σχέση της δε θα βιαστεί να κάνει όνειρα, σχέδια, κτλπ, μιας και με την άλλη που τα έκανε στο τέλος όλα καταστράφηκαν. Πιστεύετε πως εξαιτίας όσων συνέβησαν με τον άλλον, αυτή έγινε κάπως πιο διστακτική απέναντι στις προθέσεις του άλλου; Φοβάμαι λίγο μην φτάσουμε να είμαστε μαζί καιρό και δεν με εμπιστεύετε επειδή ο άλλος την έκανε να αναθεωρήσει τόσα πράματα..
6
 
 
 
 
σχόλια

Ο άλλος πάει έφυγε. Κι εκείνη πολυ σωστά αποφάσισε να φύγει να ανασάνει. Σίγουρα θέλει τον χρόνο της να βρει πάλι τον εαυτό της, κι εσυ με την φροντίδα σου και με υπομονή θα της δείξεις πως όλοι οι άνθρωποι ευτυχώς δεν είναι ίδιοι. Στο χέρι σου είναι, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της.

Θα ακουστώ κυνικός λέγοντας μια σκέψη :

Από την μια, το ότι δεν είσαι όπως ο πρώην της με ναρκωτικά, βία κλπ είναι καλό σημάδι και οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά είναι καταδικαστέα.

Αλλά να ξέρεις, υποσυνείδητο και μη, η κοπέλα θα αναζητά αυθορμητισμό και ''ένταση'' στην σχέση μαζί σου, τα οποία είχε με τον πρώην, αλλά πιθανός δεν έχει μαζί σου. Εξάλλου ήταν μαζί του επί 5 χρόνια. (Δεν αναφέρομαι σε βία κλπ).

Δεν το αναλύω, καλή σας τύχη.

Σίγουρα δεν είναι εύκολη η θέση σου λογω του παρελθόντος της. Δώσε της χρόνο να σε μάθει και να σε εμπιστευτει. Μια σχέση δε χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει επένδυση (προσωπικού) χρόνου. Θα δεις πώς θα πάει. Είστε στην αρχή ακόμα
Καλή τύχη

Scroll to top icon