ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2022 | 23:57

Προδοσία

Γεια σας. Είμαι πολύ στενοχωρημένη αυτό τον καιρό με κάτι που συνέβη με ένα γνωστό μου. Είμαι 30 χρόνων σε σχέση και έχω καλές σχέσεις με την οικογένεια του φίλου μου. Με έναν ξάδελφό του ήμασταν αρκετά κοντά απ τις αρχές. Αναπτύξαμε μια πολύ όμορφη και φιλική σχέση, του έλεγα σχεδόν τα πάντα ακόμη και προβλήματα που είχα με το φίλο μου. Τον τελευταίο καιρό είχα παρατηρήσει κι εγώ και άλλα άτομα ότι η συμπεριφορά του και τα λόγια του ξεπερνούσαν τα όρια του φιλικού, αλλά απλά κολακευόμουν και δεν έλεγα κάτι Πάνω λοιπόν σε μια διαφωνία που υπήρξε μεταξύ μας, έχει κάτσει και έχει πει στη μητέρα του φίλου μου ότι εγώ του την έπεφτα, της είπε κάποια θέματα που έχω με το αγόρι μου κ άλλα πολλά.. Φυσικά διακόψαμε επαφές κ δε μιλάμε καθόλου. Αλλά νιώθω τόσο προδομένη και λυπημένη, γιατί τόσα ψέματα και εγωισμός; Γιατί να χαλάσει μια τόσο όμορφη σχέση για να βγει από πάνω σε μια διαφωνία; Του εμπιστεύτηκα τόσα πολλά και με πλήγωσε..
5
 
 
 
 
σχόλια

πως γίνεται να αναπτύξεις φιλική σχέση με τον ξάδερφο του φίλου σου σε σημείο που να του λες και τα παραπονά σου γι'αυτόν ?! Ψαξε μέσα σου να βρεις τι πραγματικά σε έφερε κοντά με τον ξάδερφο και ας μην μας το πεις.

Μα βρε κορίτσι μου τα προσωπικά σου σε συγγενείς; Που δεν ήταν καν δικοί σου; Γιατί;
Να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι εμπιστοσύνης σπανίζουν στις μέρες μας.

Λες ότι είχες παρατηρήσει ότι τα λόγια του ξεπερνούσαν τα όρια του φιλικού και κολακευόσουν..Αντί να ξεκόψεις μαχαίρι.

Ο νοών νοείτω. Και την επόμενη φορά να μην λες τα προσωπικά της σχέσης σου σε τρίτους, ειδικά συγγενείς.

Γιατί εξανεμίζομαι ότι υπήρχε κάτι παραπάνω απο την απλή και όμορφη φιλική σχέση που περιγράφεις μεταξύ σας? Μαλώσατε και εκείνος τα ομολόγησε όλα στην θεία του ως αντίποινα μετά απο έναν διαπληκτισμό. χμμμμ, Νομίζω πως κι εσύ χωρίς να το θέλεις φλέρταρες μαζί του και αυτό πιθανόν να έφερε αυτά τα αποτελέσματα στην ρήξη της σχέσης σας. Είσαι καλά με το αγόρι σου? Δεν αναφέρεις κάτι σχετικό. Αν ναι, μην ασχολείσαι με αυτόν που σε πλήγωσε. (τον ξάδελφο !!). Μάλλον δεν άξιζε την εμπιστοσύνη σου.

Δίδαγμα : ΠΟΤΕ δεν λέμε τ προσωπικά κ γκομενικα μας σ συγγενείς Τόσο ανυποψίαστη γ τ βασικά ή η αφέλεια σου είναι στο μαξ ? Πφφφ εντελώς ουαου σ κοβω Μπουκωτο τώρα κ στ μέλλον ν μην ανοίγεις τ στομα σου

Scroll to top icon