ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2022 | 01:18

Φρικτά

7 χρόνια μαζί. Του τελείωσε. Εμένα όχι, αλλά και ποιος νοιάζεται. Δεν θα ξανα έρθει. Σκέφτομαι πως ακουμπάει άλλες, δεν αντέχω. Θέλω απλά να περάσει.
10
 
 
 
 
σχόλια

Θα μπορούσε να τελειώσει για σένα. Τελείωσε για κείνον. Κάποιες σχέσεις κάνουν το κύκλο τους και τελειώνουν. Πονάει αυτό ειδικά για αυτόν που δεν θέλει να τελειώσει. Μα εσύ πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου. Βρες πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου. Βγες έξω, γυμνάσου, δούλεψε, ταξίδεψε, αν μπορείς. Ο χρόνος πάντα βοηθάει και καθώς περνάει, θα πονάς λιγότερο.

27.10.2022|10:53, όσο πονάει για αυτόν που δε θέλει να τελειώσει να είσαι σίγουρη ότι πονάει πάρα πολύ και για εκείνον τον άνθρωπο που ακόμα περιμένει μια απάντηση, μια ξεκάθαρη απάντηση. Όσο δε δίνει η άλλη πλευρά μια απλή, καθαρή απάντηση τόσο το μυαλό μας θα κάνει διάφορες σκέψεις και δη αρνητικές, τις οποίες δυστυχώς θα τις αποτυπώνει στα μηνύματα αλλά και στα λεγόμενά του.

7 χρόνια μαζοχισμού διακρίνω εγώ και έχει και συνέχεια..Απορώ γιατί μένετε τόσο καιρό σε τοξικές σχέσεις. Δίνετε υπερβολική αξία σε κάποιον-α που δεν το αξίζει.

EDIT : Δεν γίνεται ο άλλος-η να φύγει έτσι στο άκυρο μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Κάτι συνέβη με τον καιρό και σίγουρα θα υπήρχαν σημάδια ότι η σχέση πήγαινε κατά διαόλου.
Και το γεγονός ότι εσύ πονάς και αυτός όχι, λέει πολλά.
Είναι συχνό φαινόμενο πολλά άτομα να μένουν σε τελειωμένες σχέσεις για διάφορους λόγους.

@X

'Ομορφη δεν ξέρουμε αν ήταν. Η λογική λέει ότι αν την άφησε μετά από 7 χρόνια τότε μόνο ιδανική σχέση δεν την λες. Ειδικά όταν μας λέει ότι αυτή πονάει και αυτός όχι. Anyway δεν ξέρουμε λεπτομέρειες όπως και να'χει.

Έξω από το χορό πολλά λέμε...
Δεν γίνεται να είσαι 7 χρόνια με κάποιον και να σου φύγει σε μια μέρα...Τότε δεν είσαι άνθρωπος ,δεν έχεις συναισθήματα.
Τώρα το αν θα βάλεις leader την λογική είναι άλλο... Αλλά εννοείται θα πονέσεις και θα θέλεις και το χρόνο σου ,ώστε είτε να καταφέρεις να φύγεις ή να ξεπεράσεις μια σχέση πολυετή.

Dude, αυτό νόμιζα κι εγώ, αλλά μετά κατάλαβα ότι ο τίτλος διαχωρίζεται από το κείμενο και ότι το "φρικτά" αναφέρεται στο πώς νιώθει η εξομολογούμενη. Ειδάλλως, αν ήταν φρικτά τα χρόνια μαζί του, δεν νομίζω να ένιωθε η κοπέλα ότι η αγάπη δεν της τελείωσε προς εκείνον. Πάντως, εξομολογούμενη, είναι εγγυημένο ότι θα περάσει. Ο χρόνος σύμμαχός σου. Τι του τελείωσε του άλλου σε εφτά χρόνια, δεν καταλαβαίνω, η ρίγανη ή το wasabi; Επειδή εγώ πιστεύω πως όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, δεν έχει ημερομηνία λήξης το αληθινό συναίσθημα, ακόμα κι όταν παύουν να είναι όλα όπως στην αρχή (με τα τρελά καρδιοχτύπια και τις άυπνες νύχτες που αδημονείτε να ξαναβρεθείτε). Αν του τελείωσε του άλλου, ίσως μάλλον ποτέ δεν του άρχισε.

@Chase Meridian

Ίσως, αλλά αν του τελειώνει μετά από μια σοβαρή σχέση χρόνων ίσως υπήρχαν red flags που τα αγνόησε και απλά έμενε στην σχέση από συνήθεια.

Scroll to top icon