ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2022 | 01:28

προβληματική μητερα που με έχει καταστρέψει

Με στενοχωρεί αφανταστα που η μητέρα μου δεν περιμένει να παντρευτώ. Δεν θελει να βγαίνω εξω. Ειμαι 35 και δεν εχει πει ποτέ της οτι θελει να με δει νυφούλα ενω όλες οι συνομήλικές μου παραπονιουνται οτι δεχονται πίεση απο γονείς, εμένα η δική μου κάνει σα να μην έχω καμία υπόσταση ως άνθρωπος. Σα να με μηδενίζει. Σα να μην ειμαι ενηλικη, σε ηλικια γάμου. Σα να ειμαι καμια καθυστερημένη μου φερεται,που δεν πρεπει παρει στο λαιμο της και αλλους με γάμο, έτσι νομίζω οτι με βλέπει. Σα να μη νοιαζεται για το μέλλον μου, καθόλου όμως. Αληθεια, δεν την νοιαζει αν μεινω μόνη στη ζωή; Τι ειδους μανα ειναι αυτή; Δεν με παρότρυνε ποτέ να βγαινω εξω, να έχω αγόρι/ φίλες. Το αντίθετο έκανε,στην εφηβεια ολο υποννοούσε ποσο ασχημη ειμαι για να μου ριξει το ηθικό να μην με θέλει κανείς, μετεπειτα που ειδε οτι δεν μασάω με καταπίεζε να μην πηγαινω πουθενά και μετά μου εκανε ανάκριση και καψόνια που δεν της έδινα αναφορά: "θα έπαιρνα την αστυνομία" μου έλεγε. Πάντα ηταν εξπερ στους εκβιασμους και τον ψυχολογικό πόλεμο. Εγω κάνω ο,τι θέλω αλλα μου φαίνεται μη φυσιολογική η συμπεριφορά της και θα ηθελα να ρωτησω αν έχετε παρόμοια βιωματα με την δική σας μητερα.
4
 
 
 
 
σχόλια

Νομιζω το βρήκες. Γιατί φοβαται τα γεραματα και τη μοναξιά. Με τρομαζει κι εμενα πολύ αυτό το μόνο κατόρθωμά μου, να είμαι η νοσοκόμα της..

Κοίτα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, η μάνα σου δεν συμπεριφέρεται σωστά. Χειριστική θα έλεγε κανείς.
Επίσης θα ήταν λάθος να δεχόσουν πίεση να παντρευτείς. Η αδιαφορία - στην περίπτωση σου- είναι και αυτή άσχημη όμως.
Θεωρώ όμως ότι - με τον τρόπο της - σε αγαπάει. Ίσως κάποια γεγονότα στην ζωή της την τραυμάτισαν ψυχολογικά και φέρεται έτσι. Χωρίς να σημαίνει ότι δικαιολογείται η συμπεριφορά της.
Σε κάθε περίπτωση όμως κάνε αυτό που θες εσύ χωρίς να σε επηρρεάζει κανείς,
Τώρα βέβαια αν μένετε μαζί είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε. Ίσως να έφευγες αν μπορούσες οικονομικά, θα ήσουν καλύτερα αν έμενες μόνη σου και μελλοντικά ίσως με κάποιον σύντροφο.
Επικεντρώσου σε σένα και στην ζωή σου.

Υ.Γ. Πιστεύω ότι άτομα που περνάνε τέτοιες καταστάσεις, πολλές φορές είναι πιο ώριμα και ευαισθητοποιημένα, κάτι που θεωρώ ατού.

Ξερεις τί μου ειπε εχθες και με κουφανε; Πηρε εμα παπλωμα διπλό σε προσφορά μαι μου ειπε οτι του χρονου θα μου παρει το μονό.
Ειμαι ηδη 35. Θεωρει απολυτα φυσικο να μενω μαζι της μεχρι τα 100 μου.
Άκου μονό παπλωμα! Με εξοργισε η σιγουρια της οτι θα με εχει στο σπιτι.
Παλιοτερα μου εκανε διαρκως σκηνες αν εβγαινα με παρεες (όταν ειχα).

Scroll to top icon