ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2022 | 20:17

Χριστουγεννιάτικη θλίψη

Καλησπέρα σας παιδιά. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα σιγά σιγά. Εύχομαι σε όλους σας να τα περάσετε όπως τα επιθυμείτε. Εύχομαι ότι καλύτερο για την επόμενη χρονιά με λιγότερες στεναχώριες. Εμένα προσωπικά δεν μαρεσουν πια οι γιορτές γιατί δεν είναι ποτέ όπως τις φαντάζομαι ούτε θυμάμαι κάποια ξεχωριστά Χριστούγεννα. Ούτε καν με κάποιο φίλο μου. Γιατί για μένα αυτός είναι ο ορισμός των Χριστουγέννων. Να σαι με τους ανθρώπους που θες. Είμαι 22 χρόνων και πραγματικά με γεμίζει θλίψη το ότι δεν υπάρχει πια πάθος στα περισσότερα παιδιά τις ηλικίας μου. Με γεμίσει θλίψη το ότι είμαι εδώ κ ενάμιση χρόνο χωρίς φίλο και ότι δεν έχω κάνει καμία σχέση με μεγάλη χρονική διάρκεια όπως επίσης ότι θα περάσω για άλλη μια φορά τα Χριστούγεννα σαν την καλαμιά. Με γεμίζουν θλίψη και στεναχώρια αυτή η εποχή αυτή η ανάπτυξη της τεχνολογίας αυτή η αυτοματοποίηση του ανθρώπου η ψυχρότητα η ελαφρότητα. Γιατί θέλω και εγώ να ζήσω έναν έρωτα με διάρκεια στο χρόνο. Έναν έρωτα με αξέχαστα καλές στιγμές και με τις προκλήσεις ακόμη που μπορούν να τον συνοδεύουν. Με ατελείωτο κρεβάτι ατελείωτο πάθος , συναισθήματα αληθινά και αμοιβαία. Γιατι φοβάμαι. Φοβάμαι μήπως δεν χορτάσω στην ζωή μου τον έρωτα, το κρεβάτι , τις χαρες. Τι να το κάνω που είμαι καλή στην σχολή και που τελειώνω. Πάλι μόνη μου είμαι και είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να Σάι μόνος σε μια τόσο τρυφερή ηλικία. Και το ξέρω ότι θα αισθάνομαι δυστυχία μέχρι να έρθει κάτι συναρπαστικό στην ζωή μου που θα μου χαρίσει χαρά. Δεν είναι ότι δεν χαίρομαι την παρέα του εαυτού μου απλά με πιάνει θλίψη που δεν έχω έναν άνθρωπο αγκαλιά να τον ακούω να με ακούει και να αισθάνεται ο ένας τον άλλον.
2
 
 
 
 
σχόλια

Και που να ξερες ποσο δυσαρεστο ειναι να σαι μονος σε μεγαλυτερη ηλικια.! Στα δικα σου τωρα. Ο ερωτας θα ρθει οταν ανοιξεις εσυ την πορτα και την καρδια σου. Εισαι μικρη για να λες οτι δεν σ αρεσουν οι γιορτες , δεν εχεις οικογενεια , φιλους? Δεν βγαινεις , δεν διασκεδαζεις? Ειναι η καλυτερη ηλικια γι αυτα πιστεψε με.

Scroll to top icon