ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2022 | 00:18

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ? ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ TIMING? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 27 ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ Η ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).
7
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ πάλι, γιατί βλέπω συνέχεια μπροστά μου ερωτευμένους να φιλιούνται σαν λυσσασμένοι; Το καλοκαίρι ειδικά έβλεπα συνέχεια στο δρόμο μου, Έλληνες αλλά και τουρίστες αγκαζέ και φιλάκια όλων των ηλικιών. Πού είναι οι πραγματικά μόνοι; Ανήκουμε στη μειοψηφία μάλλον και είμαστε στα σπίτια μας περισσότερο.

τυχαίος περαστικός
17.12.2022 | 08:10

Κάπως ενοχλείσαι πάντως και σε στεναχωρεί και νευριάζει όλο αυτό, όταν γίνεται συνέχεια μπροστά σου. Εμένα πάντως και δεν κρύβομαι να το πω, ναι με ενοχλεί και κάπως με ρίχνει, διότι μου θυμίζει τη δική μου μοναξιά και αυτό που δεν έχω. Άλλες φορές φυσικά δεν με ενδιαφέρει. Να έχεις υγεία επίσης!

@rosestar
16.12.2022 | 10:05
Να δεις που κάποια άλλη "εξομολόγος" είχε μια θεωρία γι`αυτό, αλλά δεν τη θυμάμαι. Κάτι του στυλ ότι "όταν επικεντρώνεσαι στην έλλειψη(συντρόφου εν προκειμένω), η ζωή σε δοκιμάζει και σου δείχνει κι άλλο πόση έλλειψη έχεις".
Εγώ πάντως, rosestar και τυχαίε περαστικέ, καθόλου δεν πτοούμαι από τέτοιες εικόνες. Τους βλέπω, σκέφτομαι ότι αργά ή γρήγορα και αυτοί θα χωρίσουν και συνεχίζω την πορεία μου μες την τρελή χαρά χαχαχα

Nefeligeretis
18.12.2022 | 09:22

Σε ενοχλεί και εσένα ενδόμυχα όπως και όλους/ες που δεν το παραδέχονται δημοσίως. Εξάλλου από τη σκέψη σου και μόνο ''ότι και αυτοί θα χωρίσουν κάποια στιγμή'', παίρνεις μια ικανοποίηση για αυτό χαμογελάς. Είναι ανθρώπινη αδυναμία και δεν σε κρίνω φυσικά. Όλοι μας κάπως ζηλεύουμε και θυμώνουμε, που ενώ νιώθουμε ότι αξίζουμε απλώς δεν έχουμε. Τώρα σχετικά με τις συμπαντικές μπούρδες, δεν πιστεύω.

Γιατι έχουμε άπειρες επιλογές όσον αφορά τις-τους ερωτικούς συντρόφους από τα σοσιαλ και μόνο....γι'αυτό έχει χαθεί και ο σεβασμός,η εμπιστοσύνη,η εκτίμηση κλπ πάνε όλοι με όλους ...

Scroll to top icon