ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2022 | 05:56

Ο αντικαταστάτης μου

Ήμασταν ένα χρόνο μαζί. Άφησα τα πάντα για εκείνη, έκανα υποχωρήσεις, έτρεξα, έκλαψα και ήμουν εκεί όποτε και για ο,τι χρειαζόταν. Ακόμη και όταν η ίδια είχα προβλήματα τα άφηνα στην άκρη για εκείνη. Υπήρξαν φορές που μού μιλούσε άσχημα, που με υποτιμούσε, που με αποκαλούσε "μέτρια". Ένιωσα ότι φθειρομαι μέσα μου και ζήτησα να τερματίσουμε τη σχέση. Εδώ και βδομάδες είμαι κουρέλι, νιώθω ότι μού λείπει, ότι την αγαπάω και ότι τα συναισθήματα μου δεν έχουν υποχωρήσει, ακόμη και αν ήταν ένα τοξικό και υπερβολικά ζηλιαρικο άτομο. Επένδυσα πάρα πολύ και παρόλο που ήμουν εντελώς συνειδητοποιημένη όσον αφορά το χωρισμό μας, ξέρω ότι νοιάζομαι και πονάω ακόμη, χωρίς να αναμένω κάποια επανασύνδεση.. βλέπω συμπτωματικά ότι μέσα σε ελάχιστο διάστημα από το χωρισμό μας ( δυο-τρεις βδομάδες) έχει αρχίσει να βγαίνει με τον πρώην της, με τον οποίο τραβιοντουσαν κάνα δίμηνο πριν κάνει σχέση μαζί μου και τότε μού έλεγε ότι δεν τον γουστάρει καν και με σκεφτόταν όποτε ήταν μαζί του. Συνέχεια μαζί του, έχει διαγράψει τα πάντα από εμάς, με έχει σβήσει από παντού, σαν να με έχει ξεχάσει εντελώς. Ξέρω ότι θα μού πείτε πως εφόσον εγώ τη χώρισα δεν θα έπρεπε να με νοιάζει, ωστόσο, όταν ένας άνθρωπος σού δηλώνει πόσα σημαίνεις για αυτόν, δεν περιμένεις να σε έχει αντικαταστήσει με τον χειρότερο τρόπο και με τον πιο άκυρο άνθρωπο μέσα σε κάτι βδομάδες. Με θίγει το πόσα έδωσα σε μια κοπέλα που απλά με άφησε εντελώς κενή μέσα μου και δήλωνε πώς θα σκοτωνόταν αν την άφηνα και απλά έγινα ένα τίποτα. Θέλω να προχωρήσω, με έχει καταστρέψει αυτή η κατάσταση, δεν ξέρω αν αυτά που νιώθω έχουν καν νόημα, αλλά νιώθω πολύ ηλίθια που επέτρεψα όλο αυτό να καθορίσει την αξία μου. Αρχίζω να αμφιβάλλω ακόμη και για το αν ήταν όντως πραγματική αυτή η σχέση ή αν απλά έγινα ένα αντικείμενο εκμετάλλευσης.
2
 
 
 
 
σχόλια

Αποδοχή. Έκανες το καλύτερο που μπορούσες στην φάση που ήσουν όσο ήσασταν μαζί .Και έκανε το καλύτερο που μπορούσε στη φάση που ήταν. Τόσο μπορούσε. Ήθελες απλά να αγαπηθείς και να αγαπήσεις όπως όλοι μας. Εύχομαι να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου σε μια σχέση που δεν θα χρειαστεί να θυσιαστείς και να πονέσεις έτσι. Προσπαθούμε να κρατηθούμε από πολλά στη ζωή στα οποία προσκολληθηκαμε... ίσως όμως αυτά να είναι απλά βαρίδια που μας κρατάνε κάτω και η συνείδηση μας απαιτεί να πάμε προς τα πάνω...Ήθελες να χωρίσεις και είναι ίσως γιατί το μέσα σου γνωρίζει πως υπάρχει μία πιο όμορφη αγάπη να ανακαλύψεις μέσα σου και έξω σου ... ποιος ξέρει. Καλή τύχη .

Δεν μπορώ να διαβάζω πόσο άθλια σας φέρονται και εσείς να μένετε κολλημένοι. Ναι θα πονέσετε, θα κλάψετε αλλά πάμε γι άλλα. Μάθετε να επενδύετε σε ανθρώπους που το εκτιμούν και το αξίζουν.

Scroll to top icon