ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2023 | 04:57

μοναξιά

βαρέθηκα, να είμαι συνέχεια μόνη μου... δεν έχω καθόλου παρέες, δεν έχω αμόρε...μόνη μου δουλεύω, μόνη καθομαι σπιτι ολη μερα...μονη παντα...κοντεύω 36 και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνω για πάντα έτσι...
14
 
 
 
 
σχόλια

ξεκίνα δραστηριότητες, πχ σπορ, προσπάθησε να πιάνεις κουβέντα παντού πχ ενώ περιμένεις σε στάση λεωφορείου,
δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να γνωρίσεις κόσμο
Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις έναν απολογισμό για να δεις γιατί έμεινες μόνη

Σε καταλαβαίνω και ξέρω πως είναι το συναίσθημα αυτό. Αν υπάρχει όμως η πιθανότητα στο να μείνει όντως κανείς έτσι, τι πρέπει να κάνει; Να πεθάνει; Επειδή είμαι ρεαλίστρια και όχι πεσιμίστρια, θεωρώ πως πρέπει να γίνουμε σκληρά καρύδια και να σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα. Φυσικά αν δεις μια ευκαιρία σε κάτι, να μη το προσπεράσεις. Δεν είμαστε όλοι ευνοημένοι σε κάποια πράματα. Σε κάποιους τα πράματα είναι αρκετά δύσκολα.

@rosestar
10.2.2023 | 07:31

Απόλυτα φυσιολογική ερώτηση. Τι την εμποδίζει να αλλάξει την κατάσταση της? Πιθανός έχει κλειστεί στον εαυτό της. Τίποτα δεν συμβαίνει έτσι απλά χωρίς αιτία.

TheDude
11.2.2023 | 02:29

Κάποια πράματα δεν προγραμματίζονται, αλλά απλώς συμβαίνουν. Όταν μας τελειώσει το γάλα, το τυρί και το ψωμί, θα πάμε να τα αγοράσουμε. Είμαστε σίγουροι πως θα τα βρούμε ξανά. Αν κάποιος/α δεν έχει κοινωνικό κύκλο και το δρομολόγιό του είναι σπίτι - δουλειά και αν έχει χόμπι να προλάβει, συνεπώς μειώνονται και οι πιθανότητες γνωριμιών. Δεν είμαστε δεκάχρονα να ρωτάμε αν θέλει ο άλλος να μας κάνει φίλο. Οι φιλίες επίσης δεν γίνονται από μια ηλικία και ύστερα. Καταντούν απλά τυπικές ομιλίες και γεια σας. Φυσικό επακόλουθο είναι να κλειστεί κάποιος άθελά του στον εαυτό του, αφού έτσι έγιναν οι καταστάσεις. Για να αλλάξει τη τωρινή της κατάσταση, θα πρέπει ως ύστατη λύση να απευθυνθεί στο διαδίκτυο που οι πιθανότητες είναι μηδενικές να βρει ή να απευθυνθεί σε γραφείο γνωριμιών. Ή αν σταθεί τυχερή να βρεθεί στο δρόμο της τυχαία κάποιος και να ζήσει κάτι όμορφο που μας δείχνουν οι σαχλές ταινίες.

13.2.2023 | 05:06

Καταρχάς χαμογέλα και διακωμώδησε λίγο το θέμα αυτό για να μην αρρωστήσεις. Λύση δεν έχω να σου δώσω, μιας που και γω είμαι σιγκλ. Απλώς όπως ακούμε και ελπίζω να είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν κάπου, κάπως , κάποτε μάλλον.

TheDude
13.2.2023 | 05:27

Το θέμα είναι πως συμβαίνει και δεν είναι επιλογή σε κάποιους, αυτό δεν καταλαβαίνετε μερικοί. Δεν είναι πως κάποιος αποφεύγει, κλοτσάει ευκαιρίες, κάνει νούμερα κτλ για να λουστεί τις συνέπειες. Διότι είναι άδικο και σκληρό να το λες αυτό σε κάποιον που ζει σε αδιέξοδο και δεν αλλάζει κάτι στη ζωή του και ας έστω προσπαθεί λίγο ανάλογα το τι βλέπει. Και το ''έξω καρδιά'' δεν είναι επίσης καλό.

@rosestar
13.2.2023 | 11:14

Αν δεν υπάρχει σοβαρό θέμα οικονομικό / υγείας τότε είναι επιλογή του/της. Αν δεν προσπαθήσει το ίδιο το άτομο να αλλάξει την ζωή του τότε δεν πρόκειται να συμβεί. (Άσχετα αν καταφέρει όλα αυτά που θέλει ή όχι, διότι η ζωή είναι απρόβλεπτη). Δεν χρειάζεται να είσαι έξω καρδιά ούτε τέρμα εσωστρεφής.
Βέβαια και ο παράγοντας τύχη παίζει τον ρόλο της.

Scroll to top icon