ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2023 | 20:06

Μόνος και την σκέφτομαι

Της πρότεινα να έρθει στο σπίτι μου σήμερα,να δούμε ταινία ή οτιδήποτε εκείνη θελήσει τέλος πάντων,και να παραγγείλουμε ό,τι τραβάει η ψυχή μας μέρα που είναι.Μου είπε ότι έχουν κανονίσει με την παρέα της και έχουν κλείσει τραπέζι και ότι θέλει πολύ να είμαι και εγώ,αλλά αρνήθηκα επειδή αύριο πρέπει να ξυπνήσω πολύ πρωί για τη δουλειά.Μένω μόνος,και έχω καταλάβει ότι διστάζει να έρθει,γιατί της το έχω ξαναπροτείνει.Το καταλαβαίνω απόλυτα με τόσα που γίνονται και της δίνω δίκιο.Δέν γνωριζόμαστε πολύ καιρό,όμως αυτό το λίγο διάστημα,πιστεύω πως η γνωριμία μας είναι ουσιαστική και θα έπρεπε να είχε καταλάβει πάνω-κάτω τί άνθρωπος είμαι.Έχουμε βγεί έξω αλλά πάντα με παρέα,μόνοι οι δυό μας ποτέ,και αυτό γιατί και εγώ δέν της το έχω προτείνει,αλλά και εκείνη δέν κάνει κάποια κίνηση ώστε να καταλάβω ότι θέλει.Πώς να της δείξω ότι θέλω να μου έχει εμπιστοσύνη; Νομίζω πως είναι φοβισμένη για κάποιο λόγο.
7
 
 
 
 
σχόλια

Καλά βγείτε πρώτα μόνοι και το σπίτι άλλη ώρα. Για το σπίτι έχεις προτείνει και άλλη φορά ενώ για έξω ποτέ. Περίεργα δείγματα δίνεις. Μην είσαι φοβισμένος εσύ καταρχήν και ζητά ένα ραντεβού κανονικό. Θα καταλάβει τι θέλει η κοπέλα εφόσον σε δει μόνο σου (χωρίς φίλους) και γνωριστείτε πιο καλά.

Εμπιστοσύνη...δεν υπάρχει στις μέρες μας.
Όταν νιώσει έτοιμη θα το καταλάβεις γιατί θα στο δείξει. Μέχρι τότε μπορείτε να συναντιέστε έξω ή σε σπίτι με παρέα.

Βέβαια ο χρόνος που χρειάζεται για να εμπιστευθείς καποιον πρέπει να έχει κάποια όρια. Αλλιώς μιλάμε για εμπαιγμό. Άσε που πιστεύω οτι οι γυναίκες με το που μιλήσουν με κάποιον μπορούν να καταλάβουν τι είναι και αν θα έκαναν κάτι μαζί του.
Στο λέω γιατί έχω βρεθεί σε περίπτωση όπου ήδη βγαίναμε 3-4 μήνες κι εκείνη ζητούσε χρόνο. Εννοείται πως ξέκοψα, κάτι αυτονόητο για καποιον με στοιχειώδη αυτοεκτίμηση.

Scroll to top icon