ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2023 | 22:55

Να τρελαίνεσαι...

Ειμαι 35 και παντρεμενη 2 χρονια. Πριν ακριβως 10 χρονια χώρισα απο μια σχέση 2μιση ετων που με στιγμάτισε. Πιο πολυ ψυχολογικά. Ηταν ο πρωτος μου. Ειχαμε 10 χρονια διαφορα ηλικιας. Χωρισαμε αλλα μια δυο φορες τον χρονο στελναμε κανα μηνυμα για τα νεα μας. Τυπικα πολυ. Παντρευτηκε και αυτος και τωρα περιμενει το 2ο παιδί του. Σε ένα τυπικο μήνυμα που εστειλα εγω " γεια τι κανεις; Ευχομαι να σαι καλα και με το καλο το παιδακι σου"- σε τελειως ανθρωπινο επιπεδο και μετα απο τυπικη απαντηση και από μεριά του, μου την επεσε χοντρα. Τυπου "με εχεις αναστατωσει, σε θελω πες μου που και ποτε...". Εγω παγωτό. Φυσικά και τον γειωσα μεχρι εκει που δεν πάει γιατί δεν ειχα τετοιο σκοπο! Στο τελος τα μαζεψε λέγοντας πως δεν θα απατουσε ποτε την καταπληκτική γυναικα του και πως ολο αυτο το εκανε για να μαθει τι πραγματικά θελω απο εκεινον και του στειλα να δω το κανει.... Νταξει ειναι να τρελαίνεσαι.... Φιλιώ.
5
 
 
 
 
σχόλια

Το γεγονός ότι έχεις επαφές με τον πρώη είναι να τρελαίνεσαι πειρσσότερο.
Προφανώς δεν τον έχεις ξεπεράσει και δεν θες να τον βγάλεις από την ζωή σου.
Φράση κλειδί : ''Ηταν ο πρωτος μου''.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κράτησες έστω κ την ελάχιστη επαφή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όπως επίσης δεν κατανοώ πως από ένα τυπικό γεια τι κάνεις ο άλλος αναστατώθηκε σε τέτοιο βαθμό που έγινε πύραυλος.
Η' μισές αλήθειες γράφονται η' εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης.

Scroll to top icon