ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2023 | 09:05

SOS ΒΟΗΘΕΙΑ

καλημερα καλημερα!! Βγαινω με ενα παιδι 2 βδομαδες τωρα,περναμε πολυ ομορφα ,εχουμε προχωρησει γενικοτερα ,ταιριαζουμε και προχωραμε. Εχει ομως γενεθλια!! Και δεν ξερω τι να κανω .Ειναι πολυ φρεσκο για να παρω κατι;Πρεπει να παρω κατι αλλιως ειναι γαιδουρια;; Και αν ναι τι να παρεις;; Πφφφ πειτε μου τη γνωμη σας βρε παιδια δεν τον ξερω και τοσο καλα.
4
 
 
 
 
σχόλια

νταξ ενα μπουκάλι ωραίο κρασί ή οινοπνευμακάτι είναι οκ, γενέθλια έχει ο άνθρωπος κ γ περισσότερα δεν έχετε κάτι, αστική ευγένεια λέγεται αυτό

Ε ναι κάτι μικρό πρέπει να πάρεις. Εγώ θα του αγόραζα ένα βιβλίο γιατί είναι κάτι που δεν παρεξηγείται σαν δώρο και ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις ας πούμε. Κι ας μην είναι βιβλιόφιλος ή βιβλιοφάγος :)
Προτεινω την Μεγάλη Χίμαιρα

Ε αν σου προτείνει να βγείτε για τα γενέθλια του (που θα το κάνει μάλλον) τότε το σωστό είναι να του πάρεις δώρο. Γενικά σε περιπτώσεις γενεθλίων το σωστό/ευγενικό είναι να πάρεις δώρο.
Αν όμως δεν σου προτείνει να βγείτε ή να κάνετε κάτι εκείνη την μέρα, τότε δεν τον νοιάζουν τα γενέθλια του και δεν θέλει/περιμένει τπτ οπότε δεν χρειάζεται να του πάρεις κάτι..'Ενα απλό χρόνια πολλά αρκεί.

Scroll to top icon