ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2023 | 00:24

Τα απωθημένα μου

Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω τόσο πολύ να σας πω πόσο μισώ την ηλικία μου. Είμαι 23 χρόνων και πραγματικά μισώ την ηλικία μου. Είμαι σε μια μεγάλη πόλη εδώ και τεσσεραμισι χρόνια και τόσα χρόνια δεν έχω κάνει σταθερές παρέες. Δεν έχω κάνει παρέες με παιδιά της ηλικίας μου έχω καιρό να βγω έξω. Τα άτομα που συμπαθώ και που τα θέλω στην ζωή μου είτε δουλεύουν και κουράζονται, είτε έχουν γκόμενους και καλοπερνανε είτε έχουν τα θέματα τους και δεν έχουν όρεξη. Αισθάνομαι μέσα μου ένα τόσο μεγάλο κενό και είμαι τόσο μικρή. Δεν έχω φίλο εδώ και καιρό. Μου λείπει η συντροφικότητα , μου λείπει η χαρά και ειλικρινά δεν έχω νιώσει ποτέ μου ευτυχία. Το μόνο που θέλουν τα περισσότερα αγόρια σε εκείνη την ηλικία είναι να καλοπερνανε. Για μένα όμως είναι αβάσταχτο να κάνω σεξ μια βραδιά να μη το χαίρομαι όσο αν θα είχα συναισθήματα και να γυρνάω στο σπίτι έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποιος πήρε κάτι από μένα και μπορεί να μη θελήσει ξανά κάτι μαζί μου για οποιοδήποτε λόγο. Είμαι βαθιά συναισθηματική σε όλα με άσβεστο πάθος και δυστυχώς νιώθω ότι το πληρώνω. Μπορεί να τελειώνω μια δυσκολη σχολή , αλλά νιώθω τόσο άτυχη στις παρέες είμαι αποτυχημένη , στις φιλίες είμαι αποτυχημένη, στα αισθηματικά μου είμαι αποτυχημένη βλέπω ζευγάρια να κοιτάζονται στα μάτια και τρελαίνομαι, βλέπω ανθρώπους να χαίρονται μαζί και νιώθω άδεια εγώ ποτε θα συγκατοίκηση με τον φίλο μου; Ποτε θα συζησω; Ποτε θα έρθουν αληθινοί φίλοι και άνθρωποι στην ζωή μου ; Ποτε θα με αγαπήσει ένας άνδρας αληθινά να ησυχάσω;
5
 
 
 
 
σχόλια

Μην ανησυχείς. Ολα όσα θέλεις και ονειρεύεσαι να έχεις θα έρθουν όταν αγαπήσεις και συγχωρήσεις τον εαυτό σου. Αγάπησε την ζωή το κάθε πλάσμα της κάθε λουλούδι της. Αγάπησε για εσένα. Φρόντισε ένα ζωάκι που πεινάει στον δρόμο...Δώσε βοήθεια σε έναν φτωχό.. σε ορφανά παιδιά.. δώσε ένα φιλί σε όποιον αγαπάς... Μην ζητάς ανταποδώση.μην ζητάς να σε αγαπήσουν. Δώσε εσύ την αγάπη σου.. Γιατί έχεις πολύ από εκείνη όλοι μας έχουμε. απλά ίσως κάποιος να σου δημιούργησε φόβο η ίσως να σε έχουν πληγώσει. Ίσως να πλήγωσαν την αγάπη σου κάποιοι σύντροφοι στο παρελθόν όπως συμβαίνει πολύ συχνά.ολα τα καλά πράγματα και όλη την αγάπη που έχουμε δώσει χωρίς να θελήσουμε να πάρουμε κάτι πίσω έρχεται στην ζωή μας. Πάντα επιστρέφεται το καλό που κάνουμε. Μην στεναχωριέσαι. Να είσαι ευγνώμων για την κάθε μέρα που ζεις.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Βρίσκομαι πάνω κάτω στα ίδια.
Συγκεντρώσου στον εαυτό σου! Επικεντρώσου σε ασχολίες/χόμπυ που σε παθιάζουν και αντλείς ευχαρίστηση από αυτά. Τα υπόλοιπα θα 'ρθουν από μόνα τους.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Περνάω κάτι πολύ παρόμοιο.
Πιστεύω πως η λύση είναι να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας. Να βρούμε ασχολίες να μας αρέσουν, να αντλούμε χαρά και ενθουσιασμό από αυτές.
Και όταν εμείς μάθουμε να περνάμε καλά με τον εαυτό μας, οι φίλοι και οι παρέες θα 'ρθουν, από μόνα τους.
Φυσικά είναι δύσκολο. Όμως χρειάζεται δοκιμές και δοκιμές και δοκιμές. Και κάποια στιγμή θα το καταλάβεις κι εσύ η ίδια ότι θα 'ρθει.

Καταλαβαίνω τι λες και πως μπορεί να νιώθεις . Απλά οι λέξεις που χρησιμοποιείς ρε παιδί μου..."μισώ την ηλικία μου" ,"το πληρώνω ", "αποτυχημένη"," τι καλό σου κάνει να μιλάς έτσι για σένα ; Οι λέξεις έχουν δύναμη και δημιουργούν τον εσωτερικό μας κόσμο. Υπάρχουν παααρα πολλοι άνθρωποι της ηλικίας σου που νιώθουν το ίδιο. Ακόμα και αν τώρα είναι δυστυχώς μια περίοδος μοναχική , ίσως να συγκεντρωθείς στο να γίνεις ο άνθρωπος που θα ήθελες να προσφέρεις στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις έπειτα... να αφοσιωθείς σε χόμπυ κ αυτό που θες να ασχοληθείς . Θα γνωρίσεις κόσμο αργά ή γρήγορα ,μην χάνεις την ελπίδα σου. Ανοιχτή καρδιά να έχεις , κάποιες πρωτοβουλίες στο να πας στα σωστά μέρη και θα έρθει. Ψάξε κάποιο σεμινάριο στα ενδιαφέροντα σου στην πόλη που είσαι. Μπορεί να γνωρίσεις κάποιο άτομο εκεί. Γιατί δεν πας να διαβάζεις σε μαγαζιά για διάβασμα που είναι γεμάτα φοιτητές; Ποτέ δεν ξέρεις. Τελευταία λύση, μια εφαρμογή γνωριμιών . Ακόμα και αν δεν αξίζει κανείς να βγεις μαζί του, μπορείς να μιλήσεις λίγο από κει, να ανταλλάξεις πέντε κουβέντες με νέους ανθρώπους ρε παιδί μου. Δοκίμασε πράγματα γενικά !

Scroll to top icon