ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2023 | 16:53

Το καλο παιδι

Εδω και 1,5 χρονο ειμαι με ενα εξαιρετικο παιδι. Ολοι στον κυκλο μου τον αγαπανε και τοην συμπαθουνε και μου λενε ποσο καλος ειναι. Οντως ειναι απο τους καλυτερους χαρακτηρες. Συζουμε εδω και 3 μηνες. Προφανως στην συγκατοικιση βλεπεις τον πραγματικο χαρακτηρα του αλλου. Το θεμα ειναι οτι σε σχεση με τους πρωτους μηνες νιωθω οτι δε νιωθω το ιδιο. Νιωθω οτι εχω λιγο βαρεθει. Αλλα ειναι τοσο καλο παιδι και σκεφτομαι οτι μηπως το εχω παρει λιγο στραβα. Πολλες φορες εχω μεσα μου σκεφτει αχ να μενα λιγο μονη μου σπιτι. Εχω γνωρισει και εχω δει αντρες καθικια και δε θελω να πεσω σε τετοιους ανθρωπους. Δε ξερω τι να κανω. Δε ξερω τι πραγματικα νιωθω.
2
 
 
 
 
σχόλια

Υπάρχουν πολλοί καλοί σε αυτό το κόσμο , το θέμα είναι να είναι ο τύπος του "καλού " που θαυμάζεις και γουστάρεις και επιθυμείς. Αν θες να μείνεις παραπάνω μόνη σπίτι ,μπορεί να μην οφείλεται σε αυτόν αλλά αυτό να χρειάζεσαι ρε παιδί μου. Σιγουρέψου ότι κάτι δεν σου φταίει εσένα μέσα σου κ δεν θεωρείς αυτόν σαν πρόβλημα στο μυαλό σου... Δες αν θαυμάζεις και γουστάρεις εσένα καταρχήν και δεν έχεις βαρεθεί αυτά που κάνεις στην καθημερινότητα σου.Καλά εννοείται δεν χρειάζεται να πέσεις στα καθίκια. Μόνο εσύ ξέρεις τι θες. Δεν ξέρουμε πως ήταν και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα που ήσασταν μαζί .

Στη συγκατοίκηση φαίνονται πολλά. Έχεις βαρεθεί αυτόν; Πες μας κάποιες λεπτομέρειες. Υπήρξες ποτέ ερωτευμένη μαζί του; Το να είναι καλό παιδί κάποιος δε φτάνει. Πρέπει να έχει ένα πακέτο και να έχει κάποιο ενδιαφέρον ως άνθρωπος. Έχετε κοινα; Να βγαίνετε έξω ξεχωριστά με τις παρέες σας, να κάνετε και πράγματα και να έχετε ασχολίες και χωρίς να είστε μαζί.

Scroll to top icon