ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2023 | 01:06

Μαθήματα που πήρατε μετά από μια αποτυχημένη σχέση;

Ας ξεκινήσω με κάποια: 1).Αν η προσπάθεια δεν είναι αμοιβαία, η έλξη πεθαίνει. 2).Οι άνθρωποι που νοιάζονται καταβάλλουν προσπάθεια, όχι δικαιολογίες. 3).Αν νιώθεις μοναξιά όταν δεν είσαι μόνος/μόνη, τότε βρίσκεσαι σε κακή παρέα. 4).Δεν είναι όλοι έτοιμοι για την πραγματικότητα. 5).Χρειάζονται δύο άνθρωποι για να δημιουργήσουν ένα μοτίβο, αλλά μόνο ένας για να το αλλάξει. 6).Η ποιότητα της ζωής σου, εξαρτάται τελικά από την ποιότητα των σχέσεών σου. 7).Οι σχέσεις λειτουργούν όταν οι άνθρωποι το θέλουν. 8).Οι βασικές σου ανάγκες θα είναι υπερβολικές για ένα άτομο που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμο. Να είσαι ευγνώμων που συναντήσες εκείνους, να είστε ευγνώμονες που τους αφήσατε να φύγουν.
3
 
 
 
 
σχόλια

Δεν χρειάζεται να φτιάξεις αλλες λίστες. Γνωρίζουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται προσπαθούν . Επισης όσοι δεν ενδιαφέρονται δεν ασχολούνται.

Scroll to top icon