ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2023 | 22:31

Σας εχει συμβει?

Την προηγουμενη εβδομαδα, μετα απο μηνες ξηρασιας στο ερωτικο κομματι αποφασισα να ξανακατεβασω εφαρμογη γνωριμιων χωρις να εχω κ πολλες προσδοκιες. Αρχισα να μιλαω με ενα παιδι κ μου εκανε εντυπωση ποσο ωραια ροη ειχε η συζητηση μας, γελουσαμε πολυ, καμια σχεση με τις συνηθισμενες κενες κ ανουσιες συζητησεις σε τετοιες εφαρμογες. Μενουμε εξωτερικο, αυτος μενει 45 λεπτα αποσταση απο μενα. Μου προτεινε να παω στην περιοχη του το περασμενο Σαββατο για να βρεθουμε κ επειδη θεωρησα οτι αξιζει τον κοπο, το εκανα. Θεωρησα οτι πηγα απλα για να πιουμε ενα καφε κ οτι θα γυρνουσα πισω, τελικα περασαμε ολη τη μερα μαζι, εμεινα σπιτι του κ περασαμε μαζι κ ολη την κυριακη μεχρι να παρω το τελευταιο τρενο το βραδυ. Πηγαμε για ποτο, για φαι, περπατησαμε σε ωραια παρκα, γνωρισα τους φιλους του κ γενικα περασα τελεια. Ηταν τοσο περιποιητικος μαζι μου, δεν με πιεσε για τιποτα κ με εκανε να νιωσω τοσο ανετα παρολο που ηταν ενας αγνωστος. Ηταν απιστευτη η ανεση που ενιωσα μαζι του, λες κ τον ξερω χρονια. Κ μου ειπε κ κεινος το ιδιο. Ηταν το ιδιο κ απο μηνυματα αλλα πιστευα οτι απο κοντα θα ειναι αλλιως. Αμ δε! Ηταν το ιδιο και καλυτερα. Μου ειπε παντως σε πολλες φασεις οτι εχουμε απιστευτη χημεια κ οτι του αρεσω κ σε πολλα σημεια της συζητησης αναφεροταν στο μελλον συμπεριλαμβανοντας με στα σχεδια του. Προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη γιατι τον ξερω μολις λιγες μερες, αλλα δεν μου χει ξανασυμβει να νιωθω ετσι για καποιον τοσο συντομα. Ξερω οτι ολα αυτα ακουγονται αστεια κ θα αναρωτιεστε πως προλαβα να νιωσω ολα αυτα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα κ οντως κ γω αναρωτιεμαι. Αλλα δεν ξερω, σας εχει συμβει ποτε να γνωρισετε καποιον κ να νιωσετε λες κ τον ξερατε χρονια? Απο τη μια ειμαι ενθουσιασμενη απο την αλλη φοβαμαι κ λιγο μην προσγειωθω αποτομα.
4
 
 
 
 
σχόλια

Μου έχει τύχει, αν και δυστυχώς ακόμα όχι στο ερωτικό. Πάντως, παρόμοια νιώθω με άτομα που διαθέτουν ενσυναίσθηση, ξέρουν πώς να σε κάνουν να νιώσεις άνετα μαζί τους, αλλά είναι και οι ίδιοι άνετοι και χαλαροί με τον εαυτό τους, ακομπλεξάριστοι. Συν τοις άλλοις, φαίνεται να έχετε πράγματα να συζητήσετε μεταξύ σας και να ξέρετε να ζείτε τη στιγμή. Από κι έπειτα, βλέπετε πώς θα πάει. Καλά κάνεις και είσαι ενθουσιασμένη, αρκεί μόνο να μην πλάθεις προεκτάσεις που δεν είναι δικές του, αλλά της φαντασίας σου, δηλαδή να συνεχίσεις να τον αξιολογείς ρεαλιστικά. Πάντως, για να πήγες για έναν καφέ, ο οποίος τελικά σου βγήκε σε ολοήμερη μίνι εκδρομή συν διανυκτέρευση συν συνάντηση με την παρέα του συν ποτά και πολύ καλή διάθεση, τότε σίγουρα άξιζε.

Αχ, είναι από αυτές τις σπάνιες στιγμές που νιώθεις ότι τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί και νιώθεις ότι όλα οδήγησαν να γνωρίσεις αυτόν τον άνθρωπο. Αφέσου στη μαγεία του έρωτα και δε θα το μετανιώσεις!

Είμαι τόσο χαρούμενη που είσαι τοσο καλά, εύχομαι όλα να πάνε καλά, ήρεμα, όμορφα, νορμάλ. Αααααα την προσμονή και την αγωνία του ερωτα μην την μεταφράζεις ως φόβο και να προσγειωθείς απότομα μέσα στη ζωή είναι και αυτό!Ψηφίζω και 'γω να το ζήσεις. Με το καλό, κάθε ευτυχία!

Scroll to top icon