ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2023 | 16:10

Όλα λάθος!

Την Κυριακή έχω την γιορτή μου αλλά και τα γενέθλια μου,γίνομαι 20,και είναι οι εκλογές! Σύν τοις άλλοις,και τα 7 άτομα που είναι οι καλύτεροι και πιό στενοί μου φίλοι,είναι όλοι ετεροδημότες και θα πάνε με τους γονείς τους στους τόπους καταγωγής τους για να ψηφίσουν.Μα όλοι,και οι 7! Όπως και να το κάνουμε,τα εικοστά γενέθλια κάθε ανθρώπου είναι κάπως ιδιαίτερα,και εγώ ήθελα να τα γιορτάσω με ξεχωριστό τρόπο.Είχα μιλήσει με τον μπαμπά μου εδώ και καιρό για αυτό το θέμα,και μου είπε πως θα σκεφτεί και θα μου πεί.Τελικά μετά από 2-3 ημέρες,μου πρότεινε να κλείσει σε ένα χώρο οργάνωσης εκδηλώσεων που είναι δίπλα στη θάλασσα(τούρτα,catering,μουσική)για να γιορτάσω εκεί με τους φίλους μου,και βρήκα super την ιδέα.Μου έδειξε το χώρο στο internet και ήταν φανταστικός.Ο καλός μου ο μπαμπάς που του έχω και μου έχει αδυναμία,και πάντα ξέρει ποιό είναι το καλύτερο για εμένα! Δυστυχώς όμως,αφού θα λείπουν οι φίλοι μου το ματαιώσαμε πρίν από μία εβδομάδα,χωρίς επιβάρυνση πάλι καλά.Ήμουν να σκάσω αυτές τις μέρες,και είχα και το αγόρι μου που όλα τα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και στωικότητα,να μου λέει πως δέν χάλασε κι ο κόσμος,και πως θα περάσουμε καλά έστω και μόνο οι δυό μας χωρίς τους φίλους μας.Τότε κι εγώ πάνω στα νεύρα μου και με έντονο τρόπο,του είπα "τί να το κάνω να είμαι μόνο με σένα τέτοια μέρα",και τότε τσαντίστηκε και λογοφέραμε.Μου είπε ότι νιώθει πως ποτέ δέν είναι αρκετός για μένα,ότι κάποιες φορές κάνω σαν κακομαθημένη,και ότι όταν εκείνος έγινε 20(τώρα είναι 23)δέν το θεώρησε ώς κάτι τόσο πια σημαντικό.Μου έλεγε,του απαντούσα,αλλά στο τέλος όπως πάντα τα βρήκαμε γιατί αγαπιόμαστε.Μου είπε ότι το πρωί της Κυριακής θα πάμε να ψηφίσουμε,και αφού η ψυχή μου λαχταράει θάλασσα,μετά θα πάμε για φαγητό κάπου παραλιακά.Εγώ βέβαια νωρίς το βράδυ πρέπει να είμαι στο σπίτι μου για να σβήσω τα κεριά της τούρτας με την οικογένεια μου και κάποιους πολύ στενούς συγγενείς,θέλω όμως και το αγόρι μου μαζί μου.Επειδή οι γονείς μου δέν γνωρίζουν για τη σχέση μου,κανονίσαμε να πάρει την αδελφή του και έναν φίλο του και να έρθουν,κι εγώ θα τους παρουσιάσω στους δικούς μου ώς συμφοιτητές μου.Ορίστε...καταστρώνω σχέδιο και ψεύδομαι στους γονείς μου,και έχει και παράπονο! Άν δεχόταν ευθύς εξαρχής τη γνώμη και την οπτική μου σε διάφορα πράγματα και καταστάσεις χωρίς να προβάλλει αντίλογο,θα ήταν ο καλύτερος του κόσμου.Δέν θέλω να με κοντράρει,και δέν θεωρώ ότι είμαι παράλογη που θέλω κάτι τέτοιο.Χρόνια πολλά προκαταβολικά σε όσους γιορτάζουν την Κυριακή,και καλή ψήφο.
1
 
 
 
 
σχόλια

Συμφωνώ με το αγόρι σου η αλήθεια είναι. Έχω δύο φιλες που τυχαίνει να είναι και οι δυο μοναχοπαίδια και τις θεωρώ λίγο καλομαθημένες και μου τις θύμησες από όσα γράφεις. Θα μπορουσες να τα γιορτάσεις και ένα σκ μετά με τους φίλους σου στη τελική ,όχι; Τόση αγάπη θα έχεις εκείνη τη μέρα ! Ήταν ξενερα καταλαβαίνω αλλά και το αγόρι σου μωρέ θα έχεις ! Σε πόσα γενέθλια δεν έχω κάνει τίποτα και κλαίω γιατί θα "έπρεπε" να είχα κανει ,να ξερες. Όλες αυτές οι προσδοκίες να περνάμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο γιορτές ,γενέθλια , Χριστούγεννα κλπ , άμα είναι να μας χαλάνε ,άστο.

Scroll to top icon