ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2023 | 02:15

Καημοί.

Πραγματικά έχω απυηβδησει. Κάνω παρέα με κάποια κοπέλα και εκεί που όλα είναι καλά κ είμαι χαρούμενη βρίσκουν γκόμενο/ φίλο και με κάνουν πέρα. Κουράστηκα να παθαίνω εδώ κ χρόνια αυτό το πράγμα. Κουράστηκα να προσπαθώ να κάνω παρέες και να μη μπορώ έχω καταντήσει χωρίς φίλες 23 χρόνων κοπέλα και πραγματικά δεν βλέπω φως στο τούνελ. Τα αισθηματικά μου είναι εντελώς άδεια με πλήγωσαν πολύ στο παρελθόν και για κάποιο λόγο δεν συγκινουμαι η καρδιά μου είναι κλειστή και κανείς δε μου τραβάει το ενδιαφέρον. Νιώθω τόση μοναξιά, δε ξέρω πια που να βγω που να πάω μου λείπει πολύ η συντροφικότητα μου λείπει ο έρωτας , το πάθος θέλω τόσο πολύ να βρεθεί ένας καινούργιος έρωτας στην ζωή μου αλλά δεν εδώ καθόλου γνωριμίες. Σκέφτομαι πολλά εδώ και καιρό και πραγματικά δεν είμαι ευτυχισμένη συνέχεια προσπαθώ να κάνω μια αρχή και συνέχεια κάτι χαλάει. Και εδώ ανάγκη τόσο πολύ την σταθερότητα , την αγάπη , την στοργή, την ξενοιασιά την παρέα.
3
 
 
 
 
σχόλια

Γενικά οι φιλίες ξεθωριάζουν με τον καιρό, ενώ πολλές εξ αυτών αποδεικνύονται πως ήταν με βάση συμφέροντα, κοινά ή μονόπλευρα (πχ ψυχολογική στήριξη, ναρκισσισμός-ψυχολογική χειραγώγηση, εξ ανάγκης). Θα σου πρότεινα αφού είσαι και νεαρή, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που μπορεί να σ' ενδιαφέρουν κι από εκεί θα μπορούσες να βρεις κάποιο άτομο που να έχει κοινά μαζί σου. Πάντως μην το αναβάλεις γιατί τα χρόνια περνάνε και κάθε ημέρα που περνάει, χάνεις ευκαιρίες.

Ξέρεις τι θες και χρειάζεσαι και αυτό είναι μεγάλο βήμα για να ανοίξεις μέσα σου προς την κατεύθυνση του να το βρεις. Δεν είναι τόσο κλειστή η καρδιά όταν έχει τοση επιθυμία για αυτά. Κλειστή είναι όταν χάνει και την επιθυμία. Οι φίλες μπορούν να έχουν και αγόρι και φίλη ,δεν καταλαβαίνω γιατί μένει το ένα από τα δύο . Φυσικά δεν μπορεί να είναι μαζι σου όλη την ώρα ,το καταλαβαίνεις . Προσπάθησε να κάνεις παρέες ή τα χόμπυ σου μόνη , να βγαίνεις βόλτες να ξεσκας, ακόμα και στα όργανα γυμναστικής ενός πάρκου . Όλα θα έρθουν όταν πρέπει.

Kαλησπέρα,δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι και να πέφτει η ψυχολογία σου για αυτά τα θέματα.Υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα στο Facebook "share your free time" που τα παιδια κάνουν αξιόλογη δουλειά όσων αφορά τις εκδηλώσεις που πηγαίνουν,εκδρομές ,κλαμπ μπορείς να τους βρεις και να πας και που ξέρεις κάτι όμορφο θα γνωρίσεις πιστεύω.Κατι άλλο σίγουρα ότι είναι στις μέρες μας έχουν χαθεί πολλά πράγματα και είναι δύσκολο να βρούμε ένα σε εισαγωγικά αξιόλογο άνθρωπο δίπλα μας με όλα αυτά που γίνονται στην κοινωνία αλλά δεν πρέπει να τα βάζουμε κάτω και στην τελική πιστεύω ότι για όλους μας υπάρχει κάτι εκεί έξω..αισιοδοξία θέλω όχι μιζέρια φιλιά πολλά 🌹

Scroll to top icon