ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2023 | 00:47

Τι κάνω λάθος?

Είμαι αναπληρώτρια στην Αθήνα ο μίσος μου μισθός πάει στο νοίκι και είμαι μέχρι τις 9 του μήνα που θα πληρωθώ με 20 ευρώ. Συνάδελφοι αναπληρωτές στην Αθήνα (στο νοίκι και αυτοί) : η μία πήγε Σέριφο, η άλλη Άνδρο, η άλλη Σκόπελο, ο άλλος Σύρο και ο τελευταίος Παρίσι. Συγγνώμη αλλά πού τα βρίσκουν τα λεφτά? Τι κάνω λάθος?
2
 
 
 
 
σχόλια

Πολλοί δουλεύουν και αλλού πέρα από δάσκαλοι κτλ είτε είναι μόνιμοι είτε αναπληρωτές ,άλλοι μαυρα άλλοι με άδεια άσκησης έργου από την πρωτοβάθμια/δευτεροβάθμια τους. Άλλοι έχουν δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια και έχουν μικρές αποταμιεύσεις ή κλείνουν πολύ νωρίς ταξιδιωτικά πακέτα (ξέρω δασκάλα που πήγε ήρθε Πολωνία με 200€ πέντε μέρες όλα μέσα εκτός φαγητού πλην του πρωινού).Άλλοι μπορεί να έχουν και από συγγενείς, συντρόφους ,συζύγους κτλ, να εισπράττουν ενοίκια . Επίσης, το ότι πάνε φέτος διακοπές δε σημαίνει ότι δε στερεθηκαν και αυτοί στο παρελθόν διακοπές ,εξόδους κτλ. Ακόμη όμως και να μη στερήθηκαν ποτέ ή τελος πάντως ό,τι κι αν ισχύει δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με ζωές άλλων. Ο καθείς απλώνει τα πόδια του ως εκεί που μπορεί και το πού βρίσκει πόρους είναι αποκλειστικά δικό του θέμα . Εφόσον δε σου φτάνουν είτε πρέπει το καλοκαίρι να φύγεις σεζόν και να μαζέψεις λίγα χρήματα είτε να βρεις και απογευματινή εργασία. Γενικώς βρες τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ,προσωπικά πχ δε θα δήλωνα ποτέ Αθήνα και ας μη με έπαιρνα από πρώτη φάση ,γιατί ξέρω τι παίζει με ενοίκια και ότι δεν αξίζει . Συνάδελφος είμαι και εγώ και όλοι τα έχουμε περάσει λίγο πολύ, όμως μόνο την ψυχούλα σου χαλάς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon