ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2023 | 23:13

Εσωστρεφεια,ντροπαλοτητα,μοναξια

Η εσωστρεφεια και η υπερβολικη ντροπαλοτητα εχουν καταστρεψει τις κοινωνικες και διαπροσωπικες μου σχεσεις,δεν εχω φιλους,δεν εχω καποια σχεση με κοπελα,δεν με γεμιζει η καθημερινοτητα. Εχω σκαλωσει ασχημα,πως αντιμετωπιζονται αυτα?
5
 
 
 
 
σχόλια

Μερικές φορές υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε λύσει μέσα μας. Πολλές φορές εμείς είμαστε το πρόβλημα. Περνάω και εγώ τα ίδια οπότε σε καταλαβαίνω. Χωρίς πολλές φίλες χωρίς κάποιο αγόρι...Ίσως καλό είναι αυτήν την περίοδο που είσαι μόνος σου να βρεις τι ακριβώς φταίει και εισαι σε αυτή την κατάσταση. Μερικές φορές δεν πρέπει να περιμένουμε από τους άλλους για να έχουμε αυτά που θέλουμε, πρέπει οι ίδιοι εμείς να αρπάξουμε αυτό που επιθυμούμε. Εάν θέλεις μια σχέση, και δεις μια κοπέλα που όντως σου αρέσει να πας να της μιλήσεις, εάν θέλεις παρέα βγες από το καβούκι σου και πήγαινε μιλά σε κόσμο, βρες μια δραστηριότητα που σου αρέσει και αποφάσισε ότι εκεί θα προσπαθήσεις να κάνεις μια νέα παρέα. Ψάξε τι θέλεις και τι πραγματικά αρέσει σε σένα. Η υπερβολική εσωστρέφεια και ντροπαλότητα σημαίνει ότι έχεις κάποιες ανασφάλειες. Βρες ποιες είναι αυτές και κάτσε δούλεψε με αυτές.. δούλεψε με τον εαυτό σου αγάπησε τον εαυτό σου και ύστερα βγες χωρίς καμία ντροπή χωρίς καμία κακή σκέψη, βγες και άρπαξε αυτό που θες. Είμαι σίγουρη ότι είσαι ένα πολύ καλό παιδί οπότε σίγουρα θα βρεις τον δρόμο σου. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο :)

Λοιπόν έχω να σου προτείνω μερικά βιβλία τα οποία με βοήθησαν πολυ:
- ο ιπποκαμπος
- γέτη η δύναμη του ακομη
- η Σαραμπελα και το καπέλο της σκέψης
- ο Μικε μαθαίνει να εμπιστεύεται τον εαυτό του
- μια καμηλοπαρδαλη με λαιμουδενιο λαιμό
- η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους
- η Αιμιλία έχει αυτοπεποίθηση
- Μα τι μου συμβαίνει;
- Νίνετ
- Τότε
- Αστραδενη
- Έρως θέρος Πόλεμος
Αυτά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon