ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2023 | 00:41

Όνειρα και μπούρδες

Συνειδητοποίησα ότι είμαι πολύ ''αθώα'' σε αυτόν τον κόσμος κι ας έχω κλείσει τα 30. Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν έχω εμπειρίες, δεν έχω φύγει ποτέ από το πατρικό μου (σπούδασα στην ίδια πόλη και τώρα δε νοικιάζω λόγω οικονομικών, αφού ο μισθός δεν φτάνει για ένα αξιοπρεπές σπιτάκι). Το καμπανάκι χτύπησε αυτές τις μέρες όταν έμαθα για έναν άνθρωπο που πολιτεύεται κι ενώ τον είχα για σοβαρό και πίστεψα ότι κάτι καλό θέλει να προσφέρει γενικά στην κοινωνία, τελικά στην προσωπική του ζωή πρόκειται για κάθαρμα, καταστάσεις άρρωστες... Με επηρέασε πολύ γιατί στην ζωή μου ψάχνω για ιδανικά και τελικά βλέπω κάθε μέρα που περνάει ότι η Ζωή δεν είναι ούτε ιδανικά, ούτε όνειρα και όλα τα παραπάνω είναι απλά μπούρδες. Κι έπειτα είναι και ο φόβος... Αντί να βγω έξω και να πιάσω την ζωή από τα μαλλιά, εγώ προτιμώ να είμαι προστατευμένη στον μικρόκοσμό μου.
3
 
 
 
 
σχόλια

Ετσι ειναι η ζωη καθημερινα μας αποδεικνυει οτι δεν ζουμε σ εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο και πεφτουμε απο τα συννεφα. Αυτοι που πιστεψαμε ηταν σκαρτοι κι αυτοι για τους οποιους αδιαφορησαμε ηταν τελικα σωστοι. Οσο μεγαλωνεις κι αποκτωντας εμπειριες θα μαθεις ν αναγνωριζεις τους καλους,, μα παντα μικρες εκπληξεις θα υπαρχουν!

Από τη μια λες δεν υπάρχουν, από την άλλη λες πως δεν κάνεις κάτι να τα πιάσεις. Τι από τα δύο ισχύει; Σίγουρα όχι και τα δύο, το ένα αναιρεί το άλλο.
Η ζωή σίγουρα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Αλλά τι κάνεις για να βρεις αυτό που θέλεις;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon