ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2023 | 15:01

Είμαι χάλια...

Χωρίσαμε και βρήκε άλλη. Του είπα πως το ξέρω και θέλω μόνο να το παραδεχτεί πως προχωρησε τόσο ευκολα και μου είπε πως δεν με αφορά. Μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε ξανά μαζί και μου φέρθηκε σαν να μαι ένα σκουπίδι. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ψυχικά ότι προχώρησε τόσο εύκολα και μου μιλά με αυτόν τον τρόπο.
3
 
 
 
 
σχόλια

Πόσο καιρό ήσαστε μαζί και υπήρχαν σημάδια (αν το σκεφτείτε αναδρομικά τώρα) στη σχέση ότι για αυτόν δεν ήσαστε κάτι σπουδαίο; Συμβαίνει συχνά να κάνει κάποιος σχέση από άνεση και να χρησιμοποιεί το -υποτιθέμενο- ταίρι του σαν placeholder ώσπου να βρει κάτι "καλύτερο". Δεν λέω ότι εσείς ήσαστε "χειρότερη" επ ουδενί, απλώς λέω ότι δεν είχε επενδύσει συναισθηματικά ο άλλος σ' εσάς και γι' αυτό προχώρησε τόσο γρήγορα. Μπορεί να παίζει και το άλλο σενάριο: να προσπαθούσε σ' αυτή τη σχέση, να προσαρμοζόταν, αλλά να μην ήταν ευτυχισμένος και να κουράστηκε, γι' αυτό και όταν χωρίσατε εκείνος στο μυαλό του ήταν προ πολλού χωρισμένος από εσάς. Όπως κι αν έχει, παρελθόν είναι αυτό. Μην εμμένετε, γιατί καταντά τοξικό για εσάς την ίδια κιόλας.

Scroll to top icon