ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2023 | 13:42

Ο καθηγητής μου φαίνεται πως με αδιαφορεί

Γειά σας. Είμαι 4ο έτος σε μία από τις πιο δύσκολες πολυτεχνικές σχολές της χώρας και λόγω τοποθεσίας και όπως επίσης περιεχομένου όπου σχεδόν έχω ολοκληρώσει τον αριθμό των υποχρεωτικών μαθημάτων και παράλληλα κάνω την διπλωματική μου. Επίσης μου έτυχε οι γονείς μου να έχουν προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να με υποστηρίξουν οικονομικά στο κόστος διαμονής, εισιτηρίων και διατροφής για να δώσω εξετάσεις και με έχει επηρεάσει στην περίοδο εξεταστικής ενώ έχω στείλει email στους καθηγητές. Ο καθηγητής μου φαίνεται πως με αγνοεί, προσπαθώ να του στείλω email για την διπλωματική εργασία μου και δεν μου απαντάει ή τουλάχιστον δύο εβδομάδες αργότερα με μία απάντηση τύπου χρειάζονται 30000 λέξεις χωρίς να αναφέρει το περιεχόμενο του ενώ υπάρχουν ήδη αναρτημένες διπλωματικές άλλων φοιτητών με τον ίδιο καθηγητή με λιγότερο αριθμό λέξεων και είμαι ήδη στα μισά της, αφού έχει ήδη προηγηθεί και διαρκεί για 6 μήνες που είναι σχεδόν σπάνιο λόγω άδειας του διδάσκοντος τον Σεπτέμβρη και μου μένουν μόνο 2 μήνες να την παρουσιάσω. Βρίσκω τον αριθμό των λέξεων παράλογο για την διάρκεια της, δεν μου έχει πει ποτέ τον μήνα που θα το παρουσιάσω όπως ούτε να συνεννοηθώ με τον φορέα. Αν δεν πάει καλά, θα πάρω άλλον καθηγητή και περιμένω την ορκωμοσία μου που μάλλον πάει για το 2024.
3
 
 
 
 
σχόλια

Κανεις ηδη διπλωματικη στο ΕΜΠ (αυτο ειναι το πιο δυσκολο πολυτεχνειο) κι εισαι μονο στο 4ο ετος?! Σιγουρα? Παντως ανετα μπορεις ν αλλαξεις καθηγητη και τομεα λλά θα σου παρει κι αλλο χρονο.

Σπουδάζω Σάμο στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής και δεν εχω ξαναδει καθηγητη που να συμπεριφερεται περιεργα και να μην ειναι οργανωμενος

Όχι, Σπουδάζω Σάμο στο τμήμα μηχανικών πληροφοριακών και δεν έχω ξαναδεί καθηγητή που να μην βοηθά τον φοιτητή στα τελειώματα.

Scroll to top icon