ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2023 | 05:20

Αναποφάσιστη

Βγαινω με μια κοπελα με την οποια μιλαμε εδω και 2 μηνες. Εχει χωρισει εδω και 5 μηνες απο σχεση 6+ ετων και ενω μου ειπε πως ουτε εχει "κολλησει" στον πρωην της, ουτε απλα ψαχνει καποιον "αντικαταστατη" ωστε να τον ξεπερασει, και φαινεται να το εννοει, παρ'ολ'αυτα δεν προσπαθει το ιδιο με μενα στο να γνωριστουμε καλυτερα, της στελνω π.χ. 5-6 μηνυματα και στελνει 1-2 και αρκετα μικροτερα, την ρωταω να βγουμε και ενω δεν το αναβαλλει, δεν δειχνει και πολυ ενθουσιασμο να το κανονισουμε. Γενικα δε μπορω να την ψυχολογησω, μου βγαζει αντιφατικες πλευρες του εαυτου της και εχω καθε υπομονη να την μαθω σιγα σιγα αλλα νιωθω πως αν ηθελε πραγματικα να βγουμε δεν θα εβρισκε δικαιολογιες. Θα μου πειτε τωρα οτι παιζουν 2 σεναρια (μεταξυ αλλων) ειτε να βγαινει και με αλλον ο οποιος της αρεσει περισσοτερο απ'οτι εγω (στη τελικη δεν τα εχουμε επισημα, δεν υπαρχει καμια τυπικη δεσμευση ή υποχρεωση, μπορει να κανει ο,τι θελει οπως και εγω) ειτε ξεγελαει τον εαυτο της και ζει σε αρνηση και δεν ξεπερασε ακομα τον πρωην της. Και στις 2 περιπτωσεις ομως, εφοσον αυτη δεν εξηγιεται ντομπρα, φοβαμαι πως θα φαω τα μουτρα μου και αργα ή γρηγορα θα ερθει η ξενερα και το μπλοκ. Υπαρχει καποιος τροπος να την πιεσω να μου πει ξεκαθαρα τι ακριβως θελει απο μενα και πως με βλεπει χωρις να φανει πως με βαζω πρωτο και δεν την υπολογιζω; Επειδη την υπολογιζω αλλα δε θελω και να χανω τον χρονο μου με εναν ανθρωπο που μπορει απλα καποια στιγμη να μου πεταξει ενα "δεν νιωθω ετοιμη για σχεση" ή "σε βλεπω φιλικα". Ο χρονος ειναι ο,τι εχουμε στη διαθεση μας, τα λεφτα, το σωμα, το στατους, ολα τα φτιαχνουμε απο την αρχη 100 φορες αλλα ο χρονος πισω δε γυρναει και επειδη εχω και εγω χαραμισει χρονια απο τη ζωη μου σε σχεσεις που δε κατεληξαν καπου, δε θελω να χασω και αλλο χρονο..
4
 
 
 
 
σχόλια

Υπάρχει το ενδεχόμενο η κοπέλα να μην είναι πολύ των μηνυμάτων και να προτιμά να μιλάτε από κοντά. Όπως κι αν έχει, το να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση μέσω μηνυμάτων είναι μια τακτική που ξέρεις πια ότι δεν θα έπρεπε ν' ακολουθήσεις. Δεν θα λάβεις απαντήσεις έτσι. Υπάρχουν απλώς άνθρωποι οι οποίοι έχουν ξεφύγει λίγο από τη συνήθεια του να ενθουσιάζονται απ' την αρχή μόλις ξεκινούν να βγαίνουν με κάποιον και να είναι κολλημένοι στο κινητό ξεροσταλιάζοντας για μια πρόταση για έξοδο. Ίσως έχει φύγει απ' αυτή την ψυχολογία. Κι εξάλλου, ίσως είναι και ωραίο αυτό ως ένα βαθμό. Όπως στα Οικονομικά, έτσι και στις σχέσεις, αυτό που βρίσκεται σε σπανιότητα εκτιμάται και θεωρείται πολυτέλεια, ενώ αυτό που βρίσκεται σε αφθονία, χάνει την αξία του. Αν, λοιπόν, η κοπέλα ήταν κι αυτή με την ίδια λαχτάρα να κανονίζετε εξόδους και να μιλάτε συνεχώς με μηνύματα όποτε δεν βρίσκεστε, ό,τι και να λες τώρα, θα το έχανες το ενδιαφέρον σου. Γιατί θα ήταν too much of her, και δη στην αρχή, που είναι πολύ νωρίς να συνεπαίρνεται κανείς τόσο πολύ. Απόλαυσε, λόιπόν, αυτό που έχετε από τη μια, κι από την άλλη ίσως είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε και το τι έχετε μεταξύ σας. Αν λες ότι βγαίνετε εδώ και 2 μήνες και δεν έχετε συζητήσει καν για αποκλειστικότητα, τότε ίσως όντως η κοπέλα να μην ενδιαφέρεται ή να σε κρατάει ρεζέρβα και λυπάμαι που το λέω.

Scroll to top icon