ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2023 | 18:48

-

Είμαι κρυφά ερωτευμένος με την κοπέλα ενός φίλου,όχι κολλητού,και πιό πολύ γνωστοί θα έλεγα ότι είμαστε παρά φίλοι.Αυτή η κοπέλα συγκεντρώνει ό,τι πιό ιδανικό(ομορφιά,μόρφωση,ωραίους τρόπους,χιούμορ)είναι με λίγα λόγια μιά κοπέλα που το μόνο που θέλεις είναι να την αγαπάς και να στέκεσαι δίπλα της στα πάντα.Δέν είμαι σίγουρος,αλλά νομίζω ότι τελευταία κάτι έχει αλλάξει μεταξύ τους,δηλαδή δέν είναι όπως πρίν.Άν και εξακολουθούν να είναι ζευγάρι,υπάρχει μία απομάκρυνση.Ιδανικά,θα ήθελα πολύ να της μιλήσω για το πώς νιώθω για εκείνη,και δέν με νοιάζει τίποτα.Θέλω να το βγάλω από μέσα μου.
5
 
 
 
 
σχόλια

Εάν δεν είσαι σίγουρος ότι νιώθει κάτι αντίστοιχο για σένα ποιο το νοημα; εάν σου έχει δείξει ότι έχει αισθήματα ομως πες το . Τι είχες τι έχασες. Δυο κουβέντες με τον γνωστο; Σιγά.

Είσαι σίγουρος πως δεν είναι όλα στο μυαλό σου; το ότι δεν είναι καλά μεταξύ τους; κοίτα αν κάνεις κίνηση παίζει η κοπέλα να το πει και να γίνετε μπίλιες με τον άλλον. Εκτός αυτού αφού είναι ακόμα σε σχέση, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε mood να ακούσει την ερωτική σου εξομολόγηση. Ο τι σε φωτίσει ο Θεός κάνε.

Κοπέλα φίλου ακούω. Για σένα δηλαδή ο σκοπός αγιάζει τα μέαα; Αλήθεια τώρα; Aπό όλες τις γυναίκες που κυκλοφορούν έξω εσύ θες, τη φίλη του φίλου σου και θες να της το πεις και από πάνω; Μεγάλο φάουλ.
Καταρχήν, δεν ξέρεις αν έχουν χωρίσει. Μπορεί να μάλωσαν, μπορεί να παρεξηγήθηκαν, πολλά μπορεί. Κάθησε εκεί που είσαι και μην διεκδικείς την κοπέλα του φίλου σου-σκέψου πόσο "καλός" φίλος είσαι τελικά που σκέφτεσαι έτσι. Μην πεις τίποτα. Και τον φίλο θα χάσεις (αν σε ενδιαφέρει η φιλία μαζί του φυσικά) και η κοπέλα δεν θα σχηματίσει και την καλύτερη γνώμη για ΄σένα. Αν ποτέ χωρίσουν και το ξέρεις σίγουρα, τότε πάρε το ρίσκο, αν άντέχεις να μην σου ξαναμιλήσει ο φίλος σου. Και προφανώς από αυτά που λες, αντέχεις.

Scroll to top icon