ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2023 | 10:56

Η αδερφή μου κι εγώ

Είμαι ένας σεξουαλικά αδρανής 34χρονος άνδρας κι έχω μία 32χρονη αδερφή ή οποία αρνείται να μου αποκαλύψει οτιδήποτε για τη σεξουαλικότητά της. Δεν γνωρίζω λόγου χάρη πόσες σταθερές σχέσεις είχε μέχρι σήμερα. Από την άλλη, εκείνη αδιαφορεί για τη σεξουαλική μου κατάσταση ενώ μέχρι σήμερα δεν μου έχει συστήσει τις στενές της φίλες, ούτε και μ' έχει καλέσει ποτέ σε κάποια από τις μαζώξεις που κάνει στο διαμέρισμά της. Επιπροσθέτως, όποτε την καλώ στο τηλέφωνο μου απαντά ότι είναι απασχολημένη με τη δουλειά της, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται ότι θα με καλέσει αργότερα. Όσο για την αεργία μου, δεν φαίνεται να την απασχολεί καθόλου, αφού ουδέποτε μ' έχει ρωτήσει ή συμβουλέψει σχετικά.
4
 
 
 
 
σχόλια

Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς εσύ πρώτα και με την σεξουαλική/ερωτική σου ζωή και με το θέμα της αεργίας που αναφέρεις γιατί όσο εστιάζεις στο πρόβλημα και όχι στην λύση, αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται. Η αδελφή σου έχει την ζωή της και είναι καιρός να αποκτήσεις κι εσύ την δική σου. Δεν φταίει εκείνη για τις επιλογές που έκανες ή δεν έκανες.

Προφανως η σχεση σας δεν ειναι καλη. Μηπως της γινεσαι "κολιτσιδα"? Σταματησε ν ασχολεισαι με τα της αδερφης και εστιασε στα δικα σου θεματα. Εισαι αεργος και χωρις σεξουαλικη ζωη. Αυτα να κοιταξεις.

Παλιότερα είχα κι εγώ το πρόβλημα ότι η αδερφή μου δεν με έβαζε στον κύκλο της. Αυτό πίστεψε με δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα έλεγα παρόλα αυτά να κάνεις μια κουβέντα μαζί της όσον αφορά την παθητική της στάση απέναντι σου.

Μην περιμένεις από άλλους να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ για τον εαυτό σου. Αυτό στο λέω εκ πείρας. Ακόμα και αν σου γνώριζε κάποια, δεν είναι σίγουρο πως θα άρεσες στην φίλη της ενώ αν δεν ξέρει και τις δικές σου προθέσεις, ίσως να μην θέλει να μπλέξει και στο τέλος να μαλώσει μαζί της. Βρες μια κοινωνική ασχολία, γράψου σε μια σχολή, είσαι ακόμα νέος.

Scroll to top icon