ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.11.2023 | 13:42

Δίλημμα

Βρίσκομαι σε δίλημμα σχετικά με μία κοπέλα με την οποία μιλάω εδώ και 1 βδομάδα από dating app. Εγώ είμαι 24 και αυτή 21 και έχει παιδί από την προηγούμενη σχέση της. Δεν ξέρω αν μπορώ να διαχειριστώ το οτί θα έχει ουσιαστικά πάντα μαζί της μία ζωντανή ανάμνηση του πρώην της αλλά αν εξαιρέσουμε αυτό, ταιριάζουμε απόλυτα, δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα σαν αυτή, αν τύχαινε δηλαδή και τα έφερνε έτσι η ζωή και την γνώριζα όταν ήταν ακόμα σε σχέση, το πιο πιθανό θα ήταν να γινόμασταν κολλητοί φίλοι, αλλά εδώ υπάρχει και η ερωτική έλξη οπότε καταλάβατε για τι περίπτωση μιλάμε, είναι το είδος του ανθρώπου που αρχίζεις μία φράση και την τελειώνει αυτή, τόσο μέσα στο μυαλό σου είναι, τόσο σε νιώθει και ταυτίζεται μαζί σου. Το θέμα είναι πως δεν νιώθω έτοιμος για να έχω παιδί (συν το άλλο που ανέφερα παραπάνω που καλώς ή κακώς είναι προϊόν ζήλιας, φαντάζομαι εδώ μέσα μπορώ να εκφράζω και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις μου και επιτρέπεται η ειλικρίνεια) , επειδή φαντάζομαι στη περίπτωση που βγαίνεις ραντεβού με single parent και στη πορεία δείτε πως ταιριάζετε και προκύψει η σχέση, το παιδί της θα είναι ουσιαστικά "δικό σου", και εσύ θα το φροντίζεις. Ίσως να προτρέχω λίγο καθώς στην μία βδομάδα που μιλάμε δεν το ξεκαθαρίσαμε αυτό, αλλά ούτε και βγήκαμε ακόμα, πάντως επειδή νιώθω έτσι μαζί της είναι σχεδόν σίγουρο (99,99%) πως θα ταιριάξουμε και από κοντά και με προβληματίζει λίγο όλο αυτό. Δηλαδή ανέκαθεν ήθελα να κάνω παιδιά με την όποια σχέση μου αλλά αυτό μελλοντικά, δηλαδη πάντα έλεγα "όταν φτάσω στα 26-27 και θα είμαι οικονομικά ανεξάρτητος, βλέποντας και κάνοντας". Και δικό μου παιδί. Αυτό και δεν είναι δικό μου αλλά και εγώ νιώθω μικρός (συν του οτί δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητος, ακόμα με τους δικούς μου μένω) για να φροντίζω ένα παιδί. Εξ αρχής το ήξερα οτί είχε παιδί καθώς και φωτογραφία είχε με το παιδί της αγκαλιά αλλά και το έγραφε ξεκάθαρα, αλλά δεν ήξερα τότε ότι θα ταιριάζαμε τόσο πολύ. Τώρα που το είδα, είναι πολύ θολό το τοπίο. Σίγουρα θέλω να συνεχίσω να μιλάω μαζί της και σίγουρα θα ήθελα να την γνώριζα και από κοντά, να βγαίναμε, να είχαμε κάτι τύπου casual (ούτε φουλ σοβαρή σχέση αλλά ούτε και ons ή fwb, γενικά καλοπέραση μόνο) αλλά δε νομίζω να αναζητάει κάτι casual σε αυτή τη περίοδο της ζωής της, εξάλλου η ίδια γράφει στο προφίλ της "έτοιμη για σχέση" και όχι "θέλω να κάνω γνωριμίες" από τις επιλογές που έχει. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;; Πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω, ούτε θέλω να έχω παιδί αλλά ούτε και να κόψουμε την επικοινωνία.
6
 
 
 
 
σχόλια

Κάπου στην αρχή σταμάτησα να διαβάζω. Καλέ μου φίλε, στα 24 σου υπάρχουν άφθονες επιλογές από ελευθερες κοπέλες.
Προφανώς και σου φάνηκε ότι ταιριάζετε απόλυτα γιατί η ίδια το έκανε να φανεί έτσι.
Γνωρίζει πολύ καλά ότι το παιδί σε αυτή την ηλικία είναι τροχοπέδη για να βρει κάποιον για σχέση.
Πιστεψε με μόλις προχωρήσει το πράγμα θα βρεθείς προ ευθυνών, που όχι ένας 24χρονος δεν θα ήθελε.να φέρει εις πέρας, αλλά ούτε 40αρης.
Εκτός αν θέλεις σε βάθος χρόνου να μεγαλώνεις το παιδί άλλου άνδρα...το έγραψες εμμέσως και στην αρχή.

Δηλαδή η κοπέλα είναι χειριστικη και θέλει να τον εκμεταλλευτεί για να της μεγαλώσει το παιδί; Ενταξει, μην τρελαθούμε , δεν γίνεται να βγάζουμε συμπεράσματα τέτοια από μια εξομολόγηση. Καταρχήν δεν ξέρουμε αν υπάρχει πατέρας που συμμετέχει στην ανατροφή ή οι γονείς της που μεγαλώνουν το παιδι ή μένει μόνη της και το μεγαλώνει μόνη της.. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο που λες , θα πρέπει να προχωρήσει αρκετά η σχέση.

Ναι εντάξει καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν θα πήγαινες. Το να έχει κάποιος παιδί είναι μια τεράστια ευθύνη η οποία με τον έναν τρόπο ή με τον άλλο θα επηρεάσει και τον οποιονδήποτε σύντροφο.Αλλα εφόσον ο εξ πιστεύει ότι ταιριάζουν τόσο πολύ, σίγουρα δεν χάνει κάτι να γνωρίσει την κοπέλα από κοντά.

Ανέφερες ότι δεν έχετε βγει καν. Εγώ θα σου πρότεινα να γινόταν μια πρώτη έξοδος να τα πείτε και από κοντά. Μπορεί να σου αρέσει πολύ, μπορεί και καθόλου. Γεγονός είναι ότι η τόση υπερανάλυση δεν κάνει καλό, ειδικά σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon