ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2023 | 20:28

Απελπισία...

Τελικά αν βρίσκεσαι στην ηλικιακή ομάδα των 30- 35 και δεν έχεις οικογένεια είσαι καταδικασμένος σε αιώνια μοναξιά.. Οι φίλοι όλοι έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με γάμους και παιδιά και έρχεται η απομάκρυνση καθώς πλέον δεν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα. Μόνιμος σύντροφος πολύ δύσκολο να βρεθεί καθώς οι επιλογές περιορίζονται και οι εναπομείναντες μη δεσμευμένοι ή και χωρισμένοι με παιδιά συνήθως είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμοι.. Δύσκολες είναι και οι νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε φιλικό επίπεδο αφού στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα δύσκολο να πετύχεις ελεύθερο/η που να έχει το χρόνο και τη διάθεση να διαθέσει σε εξόδους κλπ. Έτσι λοιπόν, ενώ έχεις τις δυνάμεις και την όρεξη για να κάνεις ένα σωρό πράγματα και με πολλή προσπάθεια τα κάνεις μόνος σου έως ένα βαθμό, εν τέλει κουράζεσαι και σταματάς να παλεύεις με την προσπάθειά σου.. Και τότε κάθε Παρασκευή απόγευμα ξεκινάει η απελπισία.. Η απελπισία που οι δύο επόμενες μέρες θα περάσουν αργά αργά και βασανιστικά περιμένοντας και πάλι τη Δευτέρα για να ξανανιώσεις μέσα από τη δουλειά σου και τις δραστηριότητες ότι ζεις και εσύ... Όλοι οι "σοφοί" λένε ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες, ότι τα πάντα ρέουν και ότι η κάθε μέρα είναι διαφορετική.. Εγώ όμως αισθάνομαι ότι όλες οι μέρες είναι ίδιες.. Αισθάνομαι σαν τον Bill Murray στη μέρα της Μαρμότας... Ευτυχώς που αύριο είναι Δευτέρα και θα πάω για δουλειά....
4
 
 
 
 
σχόλια

Η μοναξιά είναι ζόρι, δεν θα σου χρυσώσω το χάπι.
Εφόσον τα ΣΚ σε δυσκολεύουν, προτείνω να βρεις μια ΜΚΟ να προσφέρεις τον χρόνο σου για τα ΣΚ. Σκέψου τι σε ενδιαφέρει και επικοινώνησε μαζί τους και πρόσφερε τον χρόνο των ΣΚ που δεν περνάει.
Μια γνωστή μου πήγαινε στο ΠΙΚΠΑ και τους βοηθούσε καθαρίζοντας.
Ακούγεται περίεργο να περνάς έτσι τον μη εργάσιμο χρόνο αλλά ίσως σε βοηθήσει.

έχεις δίκιο, το προτείνω γιατί εμένα και γνωστούς μου, μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε την μοναξιά. Και κόσμο γνωρίσαμε και νιώσαμε καλά και έφυγε η αίσθηση του χρόνου που δεν κυλάει.
είναι η γνώμη μου και μόνο, οτι είναι μια "διέξοδος" η προσφορά.

Ε καλά στα 30-35 δεν θεωρείσαι και μεγάλος.. σε έπιασε κρίση ηλικίας μήπως? Εγώ ξέρω πολλούς σε αυτή την ηλικία που είναι ανύπαντροι χωρίς σχέση χωρίς παιδιά ... Μήπως τα παραλες?

Scroll to top icon