ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2024 | 23:43

Digital vs Analog love

Δυσκολεύομαι να εκράζω τα συναισθήματά μου προς το αντίθετο φύλο (είμαι άντρας) εδώ και μερικά χρόνια. Κοντολογίς, ποτέ δεν έκανα από κοντά φλερτ, όσες κοπέλες γνώρισα και συνάψαμε σχέση ήταν πάντα διαδικτυακά. Από τότε που χώρισα τελευταία φορά (πριν 2 χρόνια περίπου) δεν έκανα άλλη διαδικτυακή γνωριμία, όχι επειδή δεν μπορούσα αλλά ήθελα να δοκιμάσω την παλιά μέθοδο, να το ζήσω αληθινά χωρίς μεσολαβητή την μηχανή. Δεν τα κατάφερα και είναι κάπως ειρωνικό τώρα που το σκέφτομαι καθώς γράφω την εξομολόγηση, το ότι δηλαδή δοκίμασα το in real life φλερτ (και γράφοντας φλερτ εννοώ ακριβώς αυτό, σοβαρή εκδήλωση θαυμασμού και ενδιαφέροντος όχι καμάκι τύπου ιάσο κόκλα) και πήρα αρνητική απάντηση από κοπέλες που ή μιλούσαν με άλλον διαδικτυακά ή όταν έκανα την κίνηση ήταν στο κινητό τους. Τι έγινε παιδιά; Πέθανε η αναλογική προσέγγιση και όλα πλέον γίνονται με την ψηφιακή; Και να πεις είναι μερικές εξαιρέσεις, μα όλοι οι άνθρωποι πλέον είτε από εκεί γνωρίζονται και συνομιλούν και μετά βγαίνουν από κοντά ή ακόμα και αν μία στο εκατομμύριο γνωριστούν από κοντά σε κανένα κλαμπάκι ή μπαράκι, και πάλι ανταλλάσσουν social και το συνεχίζουν διαδικτυακά και αν έκανε κάποιος στατιστική της αλληλεπίδρασής τους είμαι απόλυτα βέβαιος πως το 90% θα είναι διαδικτυακή αλληλεπίδραση και μόνο το 10% (ή και λιγότερο) η ουσιαστική, από κοντά. Μιλάω πάντα για άτομα εργένικα και ηλικίες 20-25 μέχρι 30, όχι για παντρεμένα ζευγάρια που μιας και συγκατοικούνε μαζί αναπόφευκτα το από κοντά υπερισχύει. Καταλαβαίνω πως διαδικτυακά είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράζεσαι μιας και έχεις όλο τον απαιτούμενο χρόνο για να το κάνεις αυτό αλλά πολύ φοβάμαι πως στην περίπτωσή μου δεν έχω και άλλη επιλογή. Άργησα εγώ ή η εποχή βιάστηκε; Δεν ξέρω. Πάντως και εμφανίσιμος είμαι και μιλάω όμορφα, με σεβασμό και ειλικρίνεια όταν προσπαθώ να προσεγγίσω κάποια αλλά ποτέ δεν συνεχίζεται για πολύ καθώς θα την πολιορκούν διαδικτυακοί γύπες. Αυτά..
6
 
 
 
 
σχόλια

Βρες γυναίκες που δεν εξαρτούνται τόσο από τα social ή τουλάχιστον που τα αντιπαθούν όσο εσύ. Πού θα τις ψάξεις και πώς θα τις εντοπίσεις δεν ξέρω.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι πιο εύκολο να στείλεις ένα μήνυμα στα σοσιαλ, νομίζοντας ότι συμβαδίζουν με την εποχή. Ζούμε στην εποχή όπου η τεχνολογία έχει διαμορφώσει τους τρόπους επικοινωνίας, αλλά η ουσιαστική αλληλεπίδραση διατηρεί την αξία της! Προσωπικά απολαμβάνω πολύ περισσότερο να έρθει κάποιος να μου νικήσει από κοντά παρά μέσω ινσταγκραμ ας πούμε. Μην εγκαταλείπεις γιατί από το 10% που είπες μπορεί να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις!

Γεια. Είμαι κοπέλα 22 ετών. Ε πρέπει να γνωριστούμε χχαχα σαν να έγραψα το κείμενο εγώ νιώθω. Ακριβώς τα ίδια περνάω μετά από χωρισμό … ειπα πως αυτή την φορά θα γνωρίσω κάποιον από κοντά! Σταμάτησα να ανεβάζω φωτογραφιεσ στα σοσιαλ τον εαυτό μου …Έλα όμως που δεν είναι εύκολο! Με προσεγγίζουν όταν βγαίνω (ψιλόσπάνιο) αλλα μόνο οι καραπεφτουλες. Πριν λίγες μέρες ε σε φάση απόγνωσης κατέβασα τιντερ γιατι η μοναξιά δεν παλεύεται… και έχω 50μηνυματα την ημέρα. Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά και από εκεί μια απογοήτευση, όλο μηνύματα μηνύματα αλλά βρε παιδί μου αν δεν βγπυμε να γνωριστουμε βαριέται η ψυχή μου…
Πάντως να σου πω πως αν προσεγγίσεις κατάλληλα από κοντά ακριβώς επειδή σπανίζει , εκτιμάται! Ίσως να έφαγες μια απόρριψη και να απογοητεύτηκες γρήγορα..

Scroll to top icon