ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2024 | 23:26

Ειναι σημάδι ερωτικού ενδιαφέροντος;

Καλησπέρα σε όλους! Ειμαι 28 χρονων κοπέλα, εργάζομαι στον τομεα της χημικης μηχανικής και προσφατα ενας συνάδελφος μου μου έκανε δώρο ενα πιατάκι απο πηλό που έφτιαξε μονος του. Το πιατακι είχε πάνω ζωγραφισμένα διαφορα χημικά συμβολα αλλα και μερικές καρδούλες και την λέξη "love". Το δώρο αυτο το έκανε μονο σε εμενα χωρις καποιον προφανή λόγο (δεν ειχα γενεθλια η κάτι τετοιο). Είμαστε συνάδελφοι περίπου ένα χρόνο τώρα, και ενώ κάνουμε παρέα, ποτέ δεν έχει είναι παραπάνω από ό,τι θα θεωρούσα μια φυσιολογική αλληλεπίδραση συναδέλφων. Αυτό το δώρο ομως με έκανε να αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι περισσότερο που συμβαίνει. Εχω ενδιαφέρον για αυτόν πριν από αυτήν την κίνηση και με κανει να ανααρωτιεμαι αν αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι του ενδιαφέροντός του για μένα.Η ερώτησή μου είναι: πώς μπορώ να μάθω αν οι προθέσεις του είναι τετοιες; Θα μπορουσα ισως να του κανω και εγώ καποιο μικρο δωράκι; Αν ναι, έχετε κάποιες ιδέες για το τι θα μπορούσε να είναι; Ευχαριστω για τον χρονος σας!
3
 
 
 
 
σχόλια

Εννοείται ότι είναι ερωτικο ενδιαφέρον.

Ευχαριστησε τον και πες του να πατε για καφε.

Παρε την πρωτοβουλία, γενικοτερα, γιατι οσμίζομαι έλλειψη κοινωνικής εμπειρίας.

Πιστεύω είναι σημάδι ερωτικού ενδιαφέροντος. Δεν κάνει ένας άνδρας στο ξεκάρφωτο τέτοιου είδους δώρο σε γυναίκα και μάλιστα χωρίς άλλη φανερή αιτία.
Έχω μία ιδέα. Μάθε με πλάγιο τρόπο τα ενδιαφέροντά του και πρότεινέ του έναν καφέ να τα πείτε κάπου χαλαρά. Αν δεχτεί (αλλά και να μη δεχτεί), εκεί που θα πάτε κάνε του δώρο με το που θα κάτσετε ένα βιβλίο -έκπληξη- με θέμα κάτι συγκεκριμένο από αυτά που του αρέσουν. Αποκλείεται να μην εκτιμηθεί.

Ασυνηθιστο αντρας να κανει δωρο με καρδούλες και Love for ever χαραγμένο μου έκανε εντύπωση συτο. Ανταπεδωσε του την κινηση με ένα εισιτήριο για θεατρο.

Scroll to top icon