ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2024 | 19:30

Εγω εχω το θεμα?

Ειμαστε σε διακοπες με τον συντροφο εδω και μια εβδομαδα και καθε μερα θα μιλησει με τη μητερα του εστω για 10' για να την ενημερωσει για την ημερα και ακομα και για το τι φαγαμε..Ειμαστε πανω απο 30 και οι δυο...δηλ καπου ελεος. Αρχιζω να αναρωτιεμαι αν εγω εχω καποιο θεμα ή η σχεση τους ειναι λιγο περιεργη?!
8
 
 
 
 
σχόλια

Εσύ δεν έχεις θέμα. Ίσως η μάνα του έχει. Πώς και δεν το συζητήσατε μεταξύ σας ως τώρα ; Αυτό θα είχε φανεί από πριν, όχι μόνο τώρα που πήγατε διακοπές. Θα σου έλεγα ξεκαθάρισέ του τα όριά σου.

Κορίτσι μου δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Η το δέχεσαι η χωρίζεις. Είναι θαύμα να βρεις άντρα που να μην είναι μαμακιας . Έχουν εκλείψει σαν τους δεινόσαυρους.

αναρωτιέσαι αν έχεις σχέση μ μαμακια ? φυσικά κ έχεις Θα αλλάξει αυτό μ τις προσπάθειες σου ? Σε καμμία περίπτωση, θ γίνεται κ χειρότερο όσο η μάμα τ θα μεγαλώνει

Εχω ζητησει απο τη κορη μου να επικοινωνει μαζι μου καθημερινα επειδη ζω μονη μου, να δει αν ειμαι καλά.. Το ιδιο απ οσο ξερω κανει κι ο συντροφος της για αλλους λογους. Θελω να πιστευω οτι γινεται απο ενδιαφερον κι απο νοιαξιμο κι οτι δεν εχουν γκρινια μεταξύ τους γι αυτο. Δεν ειναι οτι δινει αναφορα ο φιλος σου στη μαμα του, ειναι κουβεντουλα της καθημερινοτητας. Εσυ ομως γιατι νιωθεις τοση ανασφαλεια γι αυτο, αυτα τα 10 λεπτα λειπουν τοσο πολυ απο το 24ωρο σας?

Αν το έχεις ζητήσει, τότε πως είναι επιλογή της που γίνεται απο ενδιαφέρον? Γιατί πρέπει η κόρη να επικοινωνεί καθημερινά, και να μη της λες εσύ όταν χρειάζεσαι κάτι ή αν δεν είσαι καλά, όπως θα έκανε ένας ενήλικος με έναν άλλο ενήλικο?

Δεν μπορεί να έχει μια κακή μέρα που να μη θέλει να μιλήσει σε άνθρωπο, ή απλά να μη θέλει να μιλήσει μαζί σου? Γιατί λοιπόν τόση ανασφάλεια?

Αν η περίπτωση της εξομολογουμενης ειναι όμοια με την δική σας τότε ίσως δεν θα πρέπει να το παρεξηγει. Είναι ανθρώπινο.
Αν όμως υπάρχει και πατέρας τότε ας κοιτάξει και η πεθερά τον άντρα της και ας αφήσει τα παιδιά να ζήσουν τον έρωτα τους ειδικά αυτές τις μέρες των διακοπών τους και τα λένε μετα ή έστω λίγο πιο αραιά.

Η γυναικα με τη μητερα της μπορει να μιλαει οσο θελει, οταν μιλαει ο αντρας λεγεται μαμακιας. Αυτο αλλαζει αμεσως μολις γινει αυτη μητερα.

Scroll to top icon