ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2024 | 19:15

Μακάρι να ξερά.

Θα θέσω τον προβληματισμό μου. Έχω μια φίλη που κάνουμε πολύ παρέα τα τελευταία 15 χρόνια αλλά είναι λίγο καιρός τώρα πράγμα που δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα που έχω παρατηρήσει ότι αυτά που νιώθω αρχίζουν και ξεπερνούν τα φιλικά μόνο συναισθήματα. Καταβαθος ξέρω ότι σίγουρα με βλέπει μόνο φιλικά αλλά είναι πλέον αργά να αλλάξουν οι ισορροπίες από φιλία σε κάτι παραπάνω;
4
 
 
 
 
σχόλια

Εάν είσαι σίγουρος/η όπως λες ότι σε βλέπει μόνο φιλικά για 15 χρόνια, νομίζω ότι είναι αργά να αλλάξει κάτι. Και γράφω "νομίζω" επειδή η ζωή είναι απρόοπτη όποτε μιλάμε για συναισθήματα.
Εκεί που είμαι σίγουρος, είναι ότι προσωπικά στη θέση σου δεν θα εκδηλωνόμουν έτσι και αλλιώς μετά από 15 χρόνια. Επειδή διαφορετικά, θα ρίσκαρα να χαλάσω μία μακροχρόνια φιλία.
Επομένως, θα επέλεγα να πνίξω τα επιπλέον συναισθήματα "εν τη γενέσει τους". Υπάρχουν ένα σωρό άλλες γυναίκες να αγαπήσω.

@Γνωστη αγνωστη, σχόλιο 31.5.2024/09: 15
Ναι... και ξέρεις. Από τη στιγμή που γράφει ότι γνωρίζει πως καταβάθος εκείνη τον βλέπει φιλικά...θα της μιλήσει. Και αφού εκείνη τον ακούσει στο πώς νοιώθει, θα απαντήσει : " Δεν το είχα καταλάβει, αλλά μιας και το λες, τώρα αρχίζω και νιώθω και εγώ παρόμοια ! ".
Είχα διαβάσει λίγα τέτοια παραμύθια με ανάλογη πλοκή μικρός, πλάκα είχαν.

Scroll to top icon