ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2024 | 00:17

απογοητεύτηκα

Ειχαμε γνωριστεί μέσω σοσιαλ. Υπήρχε μια αγωνία και από τους δυο να βρεθούμε από κοντά. Μιλούσαμε περίπου τρεις μήνες και μετά συναντηθήκαμε. Πέρασα ωραία απλά ήμουν αγχωμένη και λόγω του ενθουσιασμού αλλά και του νεαρού της ηλικίας. Ηξερα εκείνη τη στιγμή ότι τον θέλω και πάνω στη φάση που καναμε αλλα γενικότερα ήμουν πολυ μπερδεμένη εκείνο το διάστημα γιατι ήμουν κολλημένη αλλου και εκείνος σίγουρος ότι θα τον ακυρώσω. Στην πορεία μιλούσαμε κανονικά μέχρι που δεν θα μπορούσε να βρεθουμε γιατι είχε υποτίθεται αρρωστήσει . Δεν είναι μεγάλη η απόσταση μας αλλα παρόλα αυτα δεν ηθελε να ζήσει όσα έζησε στη τελευταία του σχέση , σχέση από κινητό δλδ. Αν και δεν ήθελε να στεναχωριέμαι και ενώ ελεγε ότι ήθελε σχέση, παρα μείναμε γνωστοί , ας γελάσω, και έληξε έτσι . Από τοτε δεν μιλούσαμε γενικα και κρατούσε αποστάσεις, δεν απαντούσε όπως παλια, καπως μονολεκτικά, για να κρατάει δήθεν τα προσχήματα. Εγώ πληγώθηκα και ώρες ώρες το φέρνω στο μυαλό μου. Είμαι σίγουρη πως ήταν προφάσεις και δικαιολογίες , γιατί οποιος θέλει πολλα μπορεί να καταφέρει . Ελεγε άλλη δεν υπήρχε αλλα δεν με έπεισε με αυτο . Και δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρθηκα ή ότι τον έγραφα, ίσα ίσα προσπάθησα πολλες φορες να δω τι του συμβαίνει . Και ήξερε τι άτομο ήμουν και δήθεν το εκτιμούσε . Παρα είμαι συναισθηματική και νοιάζομαι υπερβολικά για τους αλλους. Τι έφταιξε;
3
 
 
 
 
σχόλια

Έχει σημασία ο λογος; Μπορει να το μετανιωσε ,μπορει να ειχε αλλη η μπορει να σε κοροϊδεύε. Το αποτελεσμα οπως και να εχει ειναι το ιδιο. Ξέχνα τον και προχώρα.

Όπως ακριβώς το έγραψες στο τέλος. Ότι παραείσαι συναισθηματική και νοιάζεσαι υπερβολικά για τους άλλους. Αυτό έφταιξε.
Όταν κάποιος "νοιάζεται υπερβολικά για τους άλλους", μερικές φορές πέφτει στο σκόπελο ότι επηρεάζεται πολύ και θέλει να τα έχει καλά με όλους · κάτι που φυσικά δεν γίνεται.
Έτσι, καταλήγει "χαλασμένη πυξίδα" συναισθηματικά, που δείχνει κάθε φορά και άλλο σημείο του ορίζοντα.
Για αυτό το λόγο "ήσουνα πολύ μπερδεμένη και κολλημένη αλλού" οπότε δεν του έδειξες ξεκάθαρα πώς νοιώθεις για αυτόν τότε που έπρεπε, με αποτέλεσμα να του περάσεις το λάθος μήνυμα, να θεωρήσει εκείνος πως τον έχεις ακυρώσει και επομένως να συνεχίσει ανάλογα στην υπόλοιπη συμπεριφορά του.
Δεν είναι ότι σε βρίσκω λάθος -έτσι λειτουργείς εσύ- αλλά δεν είμαστε όλοι για όλους και όπως φαίνεται από όσα γράφεις, ούτε εσύ για αυτόν.

Scroll to top icon