ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2024 | 18:04

Δεν μπορώ να μείνω εγκυος

Θέλω μια εγκυμοσύνη όσο τίποτα άλλο. Έλα όμως που δεν μπορώ και έχω πέσει σε κατάθλιψη... νιώθω απαίσια. Νεύρα, θυμός, απογοήτευση. Μήπως κουράστηκε το σώμα μου καθώς ήμουν έγκυος και πέρυσι και μέχρι πολύ πρόσφατα; Έχω σκεφτεί να αφήσω κενό αλλά θέλω να κάνω όλα τα παιδάκια μου πριν τελειώσω τη σχολή. Μετά θα αρχίσει άλλο πλάνο, άλλο χρονοδιάγραμμα. Δεν έχω άλλες αντοχές αλήθεια.
3
 
 
 
 
σχόλια

??
Πριν τελειώσεις την σχολη; Πόσα παιδιά θέλεις να κανεις; Και πως θα πηγαινεις στην σχολη με δυο μωρα παιδιά; Δεν υπάρχει πλάνο και χρονοδιάγραμμα γι αυτά τα πράγματα σε άλλους συμβαίνουν αμέσως σε άλλους μετά από χρόνια. Αν δεν έχεις αντοχές τι θα κανεις όταν έρθει και το δεύτερο παιδι;

Το ποιο; το δεύτερο; 😆 Θελω να μείνω έγκυος στο 9ο.
Πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια, από πολύ μικρή.
Έχεις δίκαιο... συμφωνώ και σε ευχαριστώ που μου το επισημαίνεις. Το να βάζω χρονοδιάγραμμα ίσως με αγχώνει περισσότερο. Ας μείνω χαλαρή και όποτε έρθει.
Καλό σου μεσημέρι!

Δεν είναι κάτι που πατάς ένα κουμπί και συμβαίνει, πέρα του ότι το θέλεις.
Όσο για αυτό με "πλάνα" και "χρονοδιαγράμματα" που βάζει κάποιος ώστε να κάνει παιδιά, με ξεπερνάει.
Θα σου έλεγα να μην απογοητεύεσαι και καλύτερα να αφήσεις τα νεύρα μαζί με το άγχος στην άκρη · σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα.
Σε αυτό το τελευταίο να βοηθήσει και ο άντρας σου.

Scroll to top icon