ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2024 | 22:29

Διακοπες

Με τον καλύτερο μου φιλο κανονιζουμε αυτές τις μερες για κρατησεις πτησεως και διανομης στη περιβοητη Κυπρο, συγκεκριμένα στη πολη Λαρνακα. Τον ερχομενο Οκτωμβρη παντρευεται μια κοινη μας φιλη, επομένως ειμαστε καλεσμενοι, Το ζητουμενο θέμα έχει ως εξής : οι διακοπες. Με αγχωναν πάντα οι διακοπες, συγκεκριμένα με αγχωνουν οι κρατησεις και με κάνουν να νιωθω πελαγωμενη. Τρεμω στην ιδεα ότι αν στειλω συγκεκριμένες ιστοσελιδες με διαμερισματα από airbnb σε φθηνες τιμες, δεν θα τους αρέσει το ένα, δεν θα τους αρέσει το άλλο, θα μου δωσουν συμβουλες επειδή εκεινοι είναι πιο “εμπειροι” από εμενα, και ισως γνωρίζουν πολύ καλύτερα ποιο διαμερισμα και σε ποια τιμη συμφερει καλύτερα, ποιο μεταφορικο μεσο θα ήταν ιδανικο από το αεροδρομιο έως το ταδε διαμερισμα και ούτω καθεξής. Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί με τρομαζει; Ποτε δεν μου εδωσαν την ευκαιρία να το προσπαθησω πραγματικα, πάντα μου εδειχναν ότι δεν με εμπιστευονται ή εστω ότι πρέπει εκεινοι να νιωθουν “αναγκασμενοι” να κάνουν όλη αυτή τη δουλειά, λεγοντας μου ότι δεν είμαι εμπειρη κι με κάνουν στην ακρη. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ ή τουλαχιστον να μην βρισκω την ευκαιρία να λέω την άποψη μου ή να προτεινω λυσεις διότι δεν έχω αναλάβει ποτε μόνη τις κρατησεις. Έδω στην Ελλάδα έχω κλείσει μόνη εισιτηρια για τρενο κι διαμονη σε airbnb γενικοτερα. Οι εμπειριες απλα μοναδικες. Αεροπορικα εισιτιρια δεν έχω κλείσει ποτε μόνη είτε σε εξωτερικο είτε εντος Ελλαδας, και προπαντός δεν έχω κλείσει ποτε διαμονη σε εξωτερικο, κι ας εχω παει εξωτερικο με παρεες. Κατανοω ότι είναι λιγάκι περιπλοκες οι κρατησεις, θελουν ιδιαιτερη προσοχή μην προκύψει κάποιο λάθος κι πάνε στραφι οι κρατησεις κτλ. Ωστόσο το ονειρο μου πάντα ήταν ο αλλος/ η άλλη να μπορεί να με κοιτάζει, να δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμο όπως τον δείχνει σε άλλον εξίσου εμπειρο με αυτόν/ην, να έχει την ορεξη να συζητάμε και να ανταλλαζουμε ιδεες δίχως να μου δίνει την αίσθηση ότι εκεινος/η “είναι πιο εμπειρος”. Να συζητάμε για όλες τις ιδεες/αποψεις ασχετα αν είμαι εμπειρη ή όχι. Αυτο ειναι το ονειρο μου, το οποίο ισως να μην εκπληρωθει ποτε. Ομως, μονο έτσι νιωθω ότι θα μπορώ να ξεπερασω αυτό το κομματι, και θα μου δωσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν θα νιωθω ότι είμαι τελειως χαζη κι ας νιωθω ασχετη με αυτά. Αλλα πως μπορώ να το κάνω όταν δεν έχω τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζεται να έχω ;
7
 
 
 
 
σχόλια

Δεν καταλαβαίνω, τόσο πολύ σε καίει να κάνεις μόνη τις κρατήσεις ; Τότε, φρόντισε να ενημερωθείς περισσότερο και να μάθεις από μόνη σου αυτό το κομμάτι, ώστε να έχεις αυτοπεποίθηση και να μη νοιώθεις άπειρη και άσχετη μέσα σου.

Αυτό κατάλαβα, και το κατάλαβα, επειδή αν μπορούσες να τις κάνεις από μόνη σου σημαίνει ότι θα ήσουν και αρκετά έμπειρη για να μη δίνεις σημασία στα σχόλια των άλλων ώστε να σε "τρομάζει" και να "τρέμεις στην ιδέα" (δικά σου λόγια) στο τί θα σου πούνε.

Εντός Ελλάδας μπορώ να τα κάνω μόνη. Το εξωτερικό είναι θέμα γενικά , μιας και δεν εχει τύχει να κλείσω εισιτήρια.
Κι επειδή μάλλον δεν έγινα ακριβώς κατανοητή, δεν εννοώ να τα αναλαμβάνω όλα εγω. Απλά να μην με κάνουν στην άκρη και να τα κανονίζουν εκείνοι, αλλά να αναλαμβάνω κι εγω κάτι , αρκεί να μου δείξουν ότι με εμπιστεύονται ή έστω να συζητάμε για ιδέες ώστε να πάρω μια ώθηση κι να δείξω οτι μπορω κι εγω να τα καταφερω. Ή έστω οτι μπορω να ψάξω και καλύτερα μέρη για διανυκτερεύσεις και πάει λέγοντας.

προβλήματα που έχει ο κόσμος την εποχή των χιονονιφάδων 😂😂😂😂 όταν ΟΛΑ είναι "στ πιάτο" απ τ ίντερνετ Θυμάμαι 30+ χρόνια πριν που όλα ήταν χαρτί, χάρτες κ οδηγούς LP κ ένα σακίδιο στην πλάτη μαζί κ ένα τάμα ν μην τύχουν στραβες (πάντα τυχαιναν) Ω καιροί Ω ήθη κ μυαλά στ κράσπεδα (η χαρά των ψυχολόγων)

Ωραία ας σε βοηθήσουμε οι πιο έμπειροι κρίμα να στεναχωριέσαι είναι και το όνειρο σου. Πρώτα επιλέγεις τον προορισμο και έπειτα κάνεις μια μικρή έρευνα για το μέρος όπου θέλεις να μείνεις για να δεις ότι όντως ταιριαζει στις ανάγκες σου. Επειτα διαλέγεις το κατάλυμα ανάλογα με τα γούστα σου και το budget σου.. Διαβαζεις τις κριτικές προηγούμενων πελατών, και δεν επιλέγεις κάποιο που δεν εχει φώτογραφια του μπάνιου. Μετά ελέγχεις εάν υπάρχουν εισιτήρια αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά και αφού επιβεβαίωνεις διαθεσιμότητα και στα δύο προχώρας στις κρατήσεις.
The end.
Πως νιώθεις;

Scroll to top icon