ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2024 | 16:23

Πεθερα

Με τον άντρα μου είμαστε 5 χρόνια παντρεμένοι. Τα πεθερικά μου μένουν στην επαρχία και ενώ ο πεθερές μου είναι ένας πολύ έξυπνος και δραστήριος άνθρωπος η πεθερά μου είναι μια γυναίκα καλόμαθημενη με ιδεοληψίες και μεγάλο στόμα συνδιασμος φωτιά. Έχω τυπικές σχέσεις ποτε δεν έγινε κάτι άσχημο ούτε είμαστε συνέχεια μαζί. Σήμερα μέσα στο αυτοκίνητο τηλεφώνησε ο άντρας μου στην πεθερά μου για ένα πρόβλημα υγείας που έχει αυτή την περίοδο χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία και φυσικά ήταν θυμωμένη γιατί δεν υπήρξε το ανάλογο νταντέμα (δλδ να την περνούμε συνέχεια τηλέφωνα να πηγαίνουμε έκει κλπ) και ξαφνικά ξεκίνησε να με βρίζει στον άντρα μου εμένα και την μητέρα μου με τις πιο χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου. Ο άντρας μου την έκλεισε κατευθείαν το τηλεφωνο μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι ντρέπεται για λογαριασμό της . Έπεσα από τα σύννεφα την σιχάθηκα δεν θέλω να την ξαναδώ και αν κάνω παιδιά δεν θέλω να έχουν καμία σχέση μαζί τους
3
 
 
 
 
σχόλια

Κανονικά πρέπει να της κόψει την καλημέρα ο γιος όχι μόνο εσύ αλλά επειδή αυτό δεν θα συμβεί προετοιμασου για πολλούς καυγάδες και ίντριγκες στο μελλον. Τα παιδια ομως θα θέλουν σχέσεις με τους παππούδες και εάν τα αποκόψεις θα βγεις εσυ η κακιά. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλευσω ειναι να μην πέσεις ποτέ στο επίπεδο της και να της απαντησεις όσο και εάν σε προκαλέσει.

Γνωστό το πρόβλημα με νύφες και πεθερές από παλιά. Όσο για τη δική σου πεθερά, η περιγραφή που κάνεις τα εξηγεί όλα, τουλάχιστον για μένα.
" Καλομαθημένη, με ιδεοληψίες και μεγάλο στόμα" γράφεις.
"Μεγάλο στόμα", το μεταφράζω ότι και στο παρελθόν έχει μιλήσει άσχημα και συχνά μπορεί να προσβάλλει. Όσο για το "καλομαθημένη με ιδεοληψίες" , μου δείχνει άνθρωπο που πιθανώς έχει μεγαλοποιήσει την αρρώστια του παρόλο που δεν εμπνέει ανησυχία, σε βαθμό υπερβολής.
Δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να έχει αποκτήσει υποχονδριακές τάσεις στην πορεία.
Όμως εσύ, να παραμείνεις σταθερή από την πλευρά σου και να μην επηρεάζεσαι από τη συμπεριφορά της. Τυπικές σχέσεις, όπως τό 'πες.
Από τη στιγμή που αναφέρεις ότι "ποτέ ως τώρα δεν έχει γίνει κάτι άσχημο και ούτε είσαστε συνέχεια μαζί" δε νομίζω πως χρειάζεται να υπερβάλλεις, αλλά επιπλέον να σκεφτείς ότι είναι μητέρα του άνδρα που διάλεξες για τα παιδιά σου και πως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τα στερήσεις από τους παππούδες τους όταν τα κάνεις (που στο εύχομαι).
Μην το τραβάς.

Scroll to top icon