ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2024 | 18:37

Λίγο κρασί,λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου

όπως λέει και το άσμα! Τί άλλο μπορεί να ποθήσει και να έχει κάποια για να είναι ευτυχισμένη το καλοκαίρι και με καύσωνα; Κατά τη γνώμη μου τίποτε άλλο,και δέν νομίζω να διαφωνήσετε! Άχ,πόσο ωραία είναι η ζωή με αυτά τα πολύ απλά αλλά τόσο ουσιώδη!
8
 
 
 
 
σχόλια

Συμφωνώ Miss... έτσι από μακριά, φαντάζει εφιαλτικό.
Όταν όμως δροσίσει λίγο προς το βράδυ και φυσήξει ελαφρύ αεράκι λόγω θάλασσας ενώ ακούς πλάτσα-πλούτσα τα κυματάκια να σκάνε στα ακροδάχτυλα... ανεβάζει διαθέσεις !

Έτσι ακριβώς, αυτό θέλουμε και ψάχνουμε, και είτε είμαστε με τον άνθρωπο της ζωής μας είτε όχι, το σημαντικό δεν είναι μόνο η παρουσία κάποιου, αλλά το πώς εμείς αισθανόμαστε πλήρεις. Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και η αίσθηση της εσωτερικής ολοκλήρωσης. Ευτυχία είναι να απολαμβάνεις τα απλά, καθημερινά πράγματα.

Σε αντίθεση με μας, που λέμε "πυρ, γυνή και θάλασσα" τα τρία κακά (της μοίρας μας) 🙂
Πέρα από την πλάκα, αν δεν το παρακάνεις με το κρασί και ξέρεις να χαίρεσαι και τη θάλασσα, μπορούν να σε κάνουν αυτά τα δύο να ξεχνιέσαι για λίγο, μέχρι να έρθει και το αγόρι.

Πολλά περισσότερα μπορεί να ποθήσει αλλά είσαι ολιγαρκής.
Αν εσένα σου αρκεί, όλα καλά.
Ελπίζω να έχεις την ίδια ευχάριστη διάθεση όταν φύγει κάτι από τα τρία και μείνεις με τα υπόλοιπα.

Η χαρά της ζωής είσαι εσύ βρε! Άσε καλέ την κοπέλα να χαρεί, προφανώς και η ζωή εχει τα πάνω της και τα κάτω της, αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα όταν κάποιος είναι στα πάνω του να του υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει κατηφόρα. Ας χαρούμε με τους χαρούμενους παρέα!

Scroll to top icon