ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2024 | 15:37

Με αφορμή μια συζήτησή μου με ένα ερωτικά τυχερό άτομο

Συζητούσα πρόσφατα με ένα άτομο και μου έλεγε πόσο του αρέσει να είναι όλα χαλαρά στον έρωτα. Ούτε βιασύνες, ούτε πίεση, θα μπορούσε μου είπε χαρακτηριστικά να μείνει πολύ καιρό μόνο, δεν νοιάζεται καθόλου. Για όσο χρειαστεί. Κι όταν το ρώτησα αν έχει μείνει πολύ καιρό μόνο, για πόσο καιρό έχει μείνει μόνο, να μου το προσδιορίσει χρονικά αυτό, μου απάντησε: το πολύ ένα μήνα αλλά ίσως με ενδιάμεσα διαστήματα όπου έσπαγε την ''ερωτική αποχή'' αν συνέβαινε καμιά σούπερ περίπτωση καθαρά για σεξ. Κι εκεί εξήγησα σε αυτό το άτομο ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά ερωτικά μόνοι και που χρειάζεται να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια στον έρωτα, να κάνουν γνωριμίες, να ενεργοποιηθούν, γιατί αν το ζήσουν έτσι χαλαρά όπως αυτό το άτομο προτείνει, χωρίς να νοιάζονται, τότε περνούν στην κυριολεξία μια ζωή χωρίς έρωτα. Και μου απάντησε πως δεν το καταλαβαίνει αυτό γιατί το συγκεριμένο άτομο όταν βγαίνει, πάντα μου είπε ότι θα βρεθούν άλλοι άνθρωποι να ζητήσουν το τηλέφωνό του ή τα social media του ή που θα προτείνουν να φύγουν από το χώρο που βρίσκονται και να πάνε στο σπίτι ή κάπου αλλού πιο άνετα τέλος πάντων. Και το βλέπω κι εγώ ότι του συμβαίνει όταν βγαίνω με αυτό το άτομο. Κι έτσι κατάλαβα ότι γι' αυτό το λόγο υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα τι είναι ερωτική μοναξιά. Επειδή ποτέ δεν συμβαίνει στους ίδιους, νομίζουν ότι όλοι έχουν προτάσεις.
7
 
 
 
 
σχόλια

"Έτσι σου είπε όταν βγαίνει", αλλά : "το βλέπεις και εσύ ότι του συμβαίνει όταν βγαίνεις μαζί του"...
Αν δεν είναι εντελώς fake η εξομολόγηση, συμβαίνουν δύο τινά ταυτόχρονα :
- Δε μπορεί να ξεχωρίσει το "ερωτεύομαι" από το "κάνω σεξ"
- Σε δουλεύει ψιλό γαζί.
Για λύπηση το άτομο, ΑΝ είναι υπαρκτό.

Αν πω τα μέρη που βγαίνει, Rainbow, θα αποτελέσει διαφήμιση, έμμεση τοποθέτηση προϊόντος σε σχόλιο.
Πάντως ναι έχει μεγάλη πέραση.
Και φυσικά ξέρει να ξεχωρίζει τις περιπτώσεις που τυχαίνουν πότε είναι για σεξ μόνο και πότε για κάτι παραπάνω, για γνωριμία με περισσότερες λεπτομέρειες που μπορεί να οδηγήσει σε σχέση.
Και βρίσκει ό,τι επιθυμεί.
Κι αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ερωτική μοναξιά για τους άλλους καθώς πάντα έχουν επιλογές, είτε για σχέση είτε μόνο για σεξ, οτιδήποτε.
Δεν είναι κάτι εξωπραγματικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πέραση περισσότερο από τους άλλους κι είναι πιο ελκυστικοί κι άλλοι όσο και να βγαίνουν τους συμβαίνει σπάνια ή ποτέ το πράσινο φως από τους άλλους.
Ισχύει συνέχεια στις εξόδους είτε για βόλτα είτε για οποιοδήποτε λόγο.
Τώρα όποιος θέλει να προσβάλλει ή να πικάρει όποιον λέει μια τέτοια αλήθεια εντάξει, κανένα πρόβλημα, μπορεί να βρει δεκάδες τρόπους αμφισβήτησης ή χλευασμού και να υποκριθεί ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Πάντως είναι νομοτελειακό ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες κι ότι κάποιοι δεν έχουν και καθόλου ευκαιρίες.
Όποιος ζει το βλέπει και το ξέρει.
Όποιος απλά θέλει να χλευάσει πίσω από μια οθόνη μπορεί να πει ότι δεν συμβαίνει κι ότι όλα είναι καλά.

@21/7/2024/7: 26

Ναι ναι..."θα αποτελέσει διαφήμιση και έμμεση τοποθέτηση προϊόντος αν γράψεις πού βγαίνει" · καλά που έχει και καύσωνα δηλαδή.
Και ξέρεις, άμα το έγραφες, όλοι θα σπεύδαμε εκεί να ρωτάμε ποιο είναι αυτό το κελεπούρι · οι άντρες να μας διδάξει την τέχνη του και οι γυναίκες να τον γνωρίσουν.
Αφού όμως όπως γράφεις στην εξομολόγηση "βγαίνεις και εσύ με αυτό το άτομο" ας σου τα μάθει τουλάχιστον εσένα να έχεις και την αποκλειστικότητα.
Κατά τα άλλα, ό, τι πεις.

Scroll to top icon