ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2024 | 13:37

Και κάθε μέρα κάθε νύχτα

Είχα καιρό να ακούσω αυτό το σπουδαίο τραγούδι της Ελένης Τσαλιγοπούλου ("Παιδά των δρόμων" λέγεται) και το άκουσα χθες τυχαία και πραγματικά ανατρίχιασα. Εργάζομαισε σεζόν σε πολύ τουριστικό νησί, το οποίο beach bar έχει μουσικές επιλογές κυρίως σύγχρονη ποπ, τραπ και αυτά τα λαϊκοπόπ τύπου Josephine, Αναστασία, κτλπ. Δουλεύω κάθε μέρα 12ωρο (και ας με έχουν δηλωμένο ως 10ωρο) και ο συγκάτοικός μου το ίδιο. Είχε φέρει μαζί του το μπουζούκι του και παίζει που και που όταν αυθόρμητα νιώθει την επιθυμία να παίξει, επειδή η μουσική έτσι αυθόρμητα πρέπει να βγαίνει μέσα από την καρδιά, όπως όταν χορεύεις ένα ζεϊμπέκικο, δε σκέφτεσαι τα βήματα, απλά σηκώνεσαι και χορεύεις. Με το που άκουσα αυτή την τόσο χαρακτηριστική μελωδία κα τον έντονο ξεσηκωτικό ρυθμό του τραγουδιού άρχισα να τραγουδάω ενώ έπαιζε ο συγκάτοικός μου. Για αυτά τα 3-4 λεπτά ξεχάσαμε για λίγο την κούραση της μέρας και δεν σκεφτήκαμε ούτε για μία στιγμή την επόμενη μέρα. Για αυτά τα 3-4 λεπτά τα ξεχάσαμε όλα, όλους και όλα.
2
 
 
 
 
σχόλια

Χαίρομαι για σας. Η μουσική (αλλά και ο χορός) έχει ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες και αυτό είναι γνωστό ήδη από την αρχαιότητα.
Και δεν έχει σημασία το είδος της μουσικής, αρκεί να σου "μιλάει".
Εμένα προσωπικά ας πούμε, το Rock όχι μόνο μου μιλάει, αλλά με έχει σώσει.
Εξαιτίας του ζω ακόμα.

Scroll to top icon