ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2024 | 01:49

Πεθερικο πρόβλημα!

Γεια σας! Θα ήθελα να εξομολογηθω κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα και με κάνει να ντρεπομαι! Είχαν έρθει επίσκεψη τα πεθερικά μου μετά από πολύ καιρό.Μολις ανοίγω την πόρτα ο πεθερός μου μου ρίχνει ένα έντονο βλέμμα στα πόδια.Να ενημερώσω εδω πως φόραγα μια σπορ φόρμα όχι πολύ κοντή.Παρ'ολα αυτά δεν έδωσα σημασία ελα που όμως δεν έπαιρνε τα μάτια από πάνω μου.Μεχρι και η πεθερά μου τον εβλεπε που με κοιτούσε έτσι.Επειτα αφού πέρασαν πολλές ώρες σηκώθηκα να πλύνω πιάτα και ενώ έπλενα κουβεντιάζοντας κι όλας γυρνούσα το κεφάλι μου και έβλεπα τον πεθερό πάλι να με κοιτούσε με πολύ έντονο βλέμμα τα πόδια και τα να μην έβγαζε τα μάτια του από τα οπίσθια μου. Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά η πιο έντονη ίσως!!! Δεν ξέρω τι να κάνω το όλο θέμα με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Πολλές φορές όταν πάω στα πεθερικά ακόμα και τζίτζικας να σκάει ντύνομαι με μακριά. Επίσης αναρωτιέμαι εάν ο σύζυγός μου τον έχει δει η όχι. Όλο αυτό το θέμα με κάνει να νιώθω άβολα και να αηδιάζω.Ομως,δεν ξέρω τι να κάνω να μιλήσω στον σύζυγό μου η όχι; Φοβάμαι ότι μπορεί να το πάρει πολύ άσχημα και να τσακωθεί με τον πατέρα του. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση η όλη υπόθεση. Τι θα μπορούσα να κάνω για να μην συνεχιστεί;
12
 
 
 
 
σχόλια

Ντύσου όπως σου αρέσει και μήν έχεις ενοχές για κανέναν.Την επόμενη φορά που είτε θα πάς στα πεθερικά σου είτε θα έρθουν εκείνοι,ντύσου όπως θα ήθελες χωρίς περιορισμούς.Άν το ξανακάνει(που μάλλον θα το ξανακάνει)ρώτησε τον ευθέως γιατί κοιτάει συνέχεια το σώμα σου.Ξεμπρόστιασέ τον μπροστά σε σύζυγο και πεθερά τον ξεμωραμένο πορνόγερο.Συμφωνώ με αυτό που γράφει ο Rocker ότι θα φαγωθεί μετά το πεθεροζεύγαρο.Έχει να πέσει παντόφλα,που θα του κοπεί ο βήχας του σαλιάρη γερομπαμπαλή!

Μη το παρεξηγήσεις αλλά έκανα εικόνα το σκηνικό και με έπιασαν τα γέλια,εννοείται βέβαια πως δεν είναι αστείο.Η γνώμη μου είναι να μην κάνεις τίποτα,ούτε να πεις τίποτα σε κανέναν γιατί είναι στενή συγγενική σχέση και μπορεί να μπλέξεις.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρίσκεις αφορμές και να μη πηγαίνεις.Και αν πρέπει οπωσδήποτε να πας,να φοράς τα πιο φαρδιά και χαχολικα ρούχα που έχεις.Το ξέρω πως δεν ακούγεται ωραίο αυτό που σου προτείνω,αλλά είναι ένας τρόπος να αποφύγεις το λιγουρικο βλεμα του.θελω να πιστεύω πως θα βαρεθεί και θα σταματήσει.

Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά το πρόβλημα είναι ότι σε γάμους,βαφτίσια,πανηγύρια,γενέθλια από τα πόδια μέχρι και στο στήθος βλέπει και μπροστά σε όλους.Και το χειρότερο; Δεν είναι καθόλου διακριτικός.Εχει την ααλη νύφη αλλά ούτε μια ματιά!

Αν συμβαίνει συχνά, μίλα στην πεθερά σου που επίσης τον έχει δει και μεταξύ σοβαρού και αστείου πες της "ο άντρας σου, συχνά με κοιτά έντονα στα πόδια · μήπως έχω κάποια πληγή που δεν την έχω εντοπίσει ;"
Ας φαγωθούνε μεταξύ τους, τί σε νοιάζει εσένα · το κοίταγμα θα κοπεί μαχαίρι.

Ότι το χειρότερο να μιλήσω στην πεθερά μου ούτε με πλάκα Είναι χειρότερη θα τα πει σε όλους και θα βγάλει εμένα τρελή.Αφου η ίδια δεν θέλει να φοράνε οι γυναίκες πάνω από το γόνατο φορέματα και παντελόνια.Μεγαλο μπλέξιμο!!!!

@ Tzoutzouka 28.8.2024/09: 55
Εσύ τα έχεις μπλεγμένα στο μυαλό σου.
Καλά, δεν γνώρισες από την αρχή τα πεθερικά σου και με τί είχες να κάνεις ; Τον άντρα σου νύχτα τον πήρες ;
Σε αυτού του είδους τις κατά αυστηρή βάση πατριαρχικές "οικογένειες" ξέρω ότι δε γίνεται να απομακρυνθείς πολύ από τα σόγια.
Μία που ήξερα (Γεωργιανή) επρόκειτο να κάνει λευκό γάμο με Άραβα και την είχαν υπηρέτρια να σερβίρει τσάι κάθε μέρα σε όλη την οικογένεια, από το νεότερο προς τον πρεσβύτερο.
Είχε αρραβωνιαστεί μαζί του και είχε αηδιάσει τόσο, που ήταν έτοιμη να τον κερατώσει με τον πρώτο τυχόντα προκειμένου να ξεφύγει...
Τί σε πειράζει εσένα τελικά · το κοίταγμα του πεθερού ή τα μακριά ; Πρέπει να αποφασίσεις.
Στην πρώτη περίπτωση πρόβλημα δικό του. Αν πάλι καταδεχτείς να φοράς μπούρκα στον 21ο αιώνα προκειμένου να περνάς μέλι και με τον σύζυγο, κανένα πρόβλημα και για σένα.

Καθόλου μπλεγμένα δεν τα έχω ο σύζυγός μου μια χαρά με αφήνει να ντύνομαι όπως θέλω.
Πιο πάνω απάντησα στην συμβουλή σας σε σχέση με την πεθερά.
Εάν τα πράγματα πάνε μια χαρά με τον άνθρωπο για πιο λόγο να τον πάρει η μπάλα επειδή η γονείς του είναι ότι,τι να ναι;;;
Το πρόβλημα μου ήταν ότι ο πεθερός μου με βάζει σε πολύ δύσκολη θέση ακόμη και όταν είμαστε σε κόσμο! Και το άλλο πρόβλημα μου ήταν εάν θα πρέπει να το πω στον σύζυγό μου.
Τώρα όσον αφορά την κυρία που μου ανέφερατε είναι εντελώς κάτι άλλο εάν την έχουν υποχρέωση με μπούρκα ο άντρας της κακό του κεφαλιού της που το δέχθηκε.Παντρευομαστε τον σύζυγό!
Όχι την οικογένεια του!!!!
Μιλάμε για δύο πολύ διαφορετικά πράγματα.
Ο άνθρωπός μας διαλέγεται αλλά δεν διαλέγεται το σόι κανενός.

Tzoutzouka,εάν όπως λές η σχέση σου με το σύζυγο σου είναι μιά χαρά,για ποιό λόγο δέν του μιλάς για το συγκεκριμένο θέμα; Ούτε λίγο ούτε πολύ,αναφέρεις ότι ο πεθερός σου σε "γδύνει" με τα μάτια του κάθε φορά που ντύνεσαι πιό "ελεύθερα" ας το πώ έτσι,άν και δέν είναι δόκιμος ο όρος.Άν αυτό δέν μπορείς να το συζητήσεις με τον σύζυγο σου και θεωρείς ότι θα τον πάρει η μπάλα όπως λές,τότε για ποιά όμορφη σχέση μας αναφέρεις; Τώρα,άν τελικά προτιμάς να κουκουλώνεσαι και να καταπιέζεσαι αντί να χαλάσεις τη διάθεση του συζύγου,συνέχισε έτσι και πάω πάσο.Μήν παρουσιάζεις όμως τη σχέση σας ώς ειδυλλιακή,γιατί μόνο ειδυλλιακή δέν είναι.

@ Tzoutzouka 1.9.2024/07: 08
"Παντρευόμαστε τον σύζυγο και όχι την οικογένειά του".
Πολύ σωστά.
Αφού είναι έτσι και συμφωνούμε, γιατί ξόδεψες τόσο χρόνο για να αναρτήσεις εξομολόγηση ; Η από πάνω δική σου πρόταση την ακυρώνει...
Για αυτό και εγώ δικαίως σου έγραψα πριν ότι τα έχεις μπλεγμένα.
Ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις λοιπόν, βρίσκεσαι στην πρώτη κατηγορία από τις δύο που ανέφερα στην προηγούμενη απάντησή μου.
Δε σε ενδιαφέρει πώς σε κοιτάει ο πεθερός και για αυτό σου έγραψα παραπάνω "πρόβλημα δικό του πώς σε κοιτάει". Εσύ, θα συνεχίσεις να ντύνεσαι όπως σου αρέσει και θα αδιαφορείς.
Όλα καλά, όλα λυμένα.

Scroll to top icon