ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2024 | 19:57

Τατουάζ

Το αγόρι μου(είμαστε 7 μήνες μαζί)έχει ένα μικρό σχετικά τατουάζ στο στήθος του.Έχει μόνο αυτό,κανένα άλλο.Από την πρώτη στιγμή που το είδα,τον ρώτησα άν συμβολίζει κάτι,και μου είπε ότι συμβολίζει τον πρώτο του έρωτα.Μου είπε πως το έκανε πάνω στον ενθουσιασμό του επειδή ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε έτσι για μία κοπέλα και ήταν 19 τότε.Δέν ξέρω τί έπαθα,και από τότε και μόνο που το έβλεπα και συνεχίζω να το βλέπω,κάτι παθαίνω! Δέν ξέρω άν είναι ζήλια,μπορεί και να είναι,το θέμα είναι ότι εμένα με χάλαγε.Η αλήθεια είναι ότι μετά από συνεχές μπίρι-μπίρι και πρήξιμο που του έκανα,τελικά την επόμενη εβδομάδα έχει ραντεβού για να ξεκινήσει τη διαδικασία της αφαίρεσης του τατουάζ με λέιζερ.Εντάξει,αυτό με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό,όμως τώρα που το σκέφτομαι πιό ήρεμα και ψύχραιμα,έχω κάποιες τύψεις.Νομίζω πως έγινα υπερβολικά πιεστική και παρεμβατική.Εκείνος πάλι,είναι τόσο καλός,που νομίζω πως πήρε την απόφαση για να μήν με βλέπει να χαλιέμαι και να είμαστε καλά.Η απόφαση όμως ήταν δική του και μόνο δική του,και θα μπορούσε και να μήν την πάρει,οπότε εγώ γιατί να έχω τύψεις στην τελική; Έτσι δέν είναι; Πείτε μου τη γνώμη σας κι εσείς.
3
 
 
 
 
σχόλια

Είναι ειλικρινης μαζί σου, καταλαβε ότι σε ενοχλεί πολύ και επειδή σε αγαπάει το αφαιρεσε για να είσαι καλά. Ωστοσο το βρίσκω λίγο αστειο να ζηλεύεις ένα τατουάζ . Για μενα δεν επρεπε να τον πιεσεις ούτε να ασχοληθείς με αυτό.

μάλιστα, εσύ θα τον βάλεις και "μουστάκι ν ξυρίσει" Δεν έγινες απλά πιεστική του έκανες τις μπαλες Ζεπελιν Θα είχες φάει πόδι στ δευτερόλεπτο

Πάρα πολύ καλός, τί να λέμε...
Από μόνος του έπρεπε να το είχε αφαιρέσει πριν το "μπίρι μπίρι" και νοιώθεις και τύψεις από πάνω ;
Μάλλον πολύ ενοχική είσαι και δεν είναι καλό αυτό...
Σκέφτομαι να ήμουν στη θέση σου και να πήγαινα να ακουμπήσω το χαριτωμένο μου κεφαλάκι και τα φρεσκολουσμένα μου μαλλιά πάνω στο σύμβολο κάποιας πρώην και ανατριχιάζω.

Scroll to top icon