ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2024 | 16:57

Σχετικά με φίλη

Καλησπέρα πρόσφατα ανακάλυψα στο κινητό φίλης πως με έχει κακολογησει στην αδερφή της και εκείνη επίσης ανταπέδωσε στο μήνυμα . Δεν ήταν κάτι τρελό . Μετά ένα άλλο παιδί της παρεας με έπιασε να μου πει ότι με κακολογεί αλλά τον έβγαλε τρελό η φίλη μου . Δεν έχει σημασία αν πιστεύω το παιδί , να πω ότι είδα το μήνυμα και να δώσω ευκαιρία η όχι ; Στην αρχή προσπάθησα έμμεσα να της δώσω να καταλάβει τι συνέβη αλλά δεν λειτούργησε
7
 
 
 
 
σχόλια

Δέν ξέρω ποιά από τις δυό σας είναι χειρότερη από την άλλη,οπότε τί να σχολιάσω...
Άν το καλοσκεφτώ βέβαια,θεωρώ πως εσύ είσαι χειρότερη επειδή έβαλες χέρι σε δικό της αντικείμενο.Παραβίασες τα προσωπικά της δεδομένα,άν σου λέει κάτι αυτός ο όρος.

Έβαλα χέρι .. μάλιστα . Αν ξέρατε κύριε , αν και δεν σας παρεξηγώ πως η ίδια μου έδωσε το κινητό της για να στείλω ένα μήνυμα και αμέσως επάνω ήταν το δικό της που με κακολογουσα ίσως ξανά σκεφτόσασταν όσα είπατε με άκρως προσβλητικό τρόπο .

23.9.2024/01:25
Κάπως περίεργα μας τα λες. Πάλι καλά που δε μας έγραψες ότι το ίδιο το μήνυμα ήρθε και σε βρήκε. Όπως σε βρήκε και το ανταποδοτικό μήνυμα της αδερφής της.
Συγγνώμη που δεν πήγε το μυαλό μας.

Εγώ αναρωτιέμαι αν σου δώσει εκείνη ευκαιρία όταν μάθει ότι ψαχούλευες το κινητό της. Οπότε μην της πεις τίποτα, επειδή έτσι θα την οδηγήσεις στο να βγει και από πάνω.
Κόψε την χωρίς πολλές κουβέντες. Και άμα σου ζητήσει το λόγο, πες της ότι πιστεύεις το παιδί που έβγαλε τρελό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon