ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2024 | 19:57

Απιστία

Μόλις ανακάλυψα πως αυτός με τον οποίο βγαίνω από τον Απρίλιο είναι σε σχέση εδώ και 7 χρόνια με μια κοπέλα στην πόλη απ'όπου κατάγεται. Είμαι σε σοκ. Δεν θέλω να του μιλήσω, δεν θέλω να το πω σε κανέναν, μόνο να μείνω σπίτι κλεισμένη. Σ'αυτήν την έρμη να στείλω μήνυμα; Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα βρισκόμουν σε τέτοια θέση. Αηδιάζω με όλα.
8
 
 
 
 
σχόλια

Κρίμα,συμβαίνουν αυτά όμως.Να εξαφανιστείς,να τον μπλοκάρεις από παντού και το κυριότερο να κρατήσεις στάση και να μη σε τουμπαρει όταν σε ξαναπροσεγγισει,κάτι που είναι παραπάνω από βέβαιο πως θα συμβεί.
Αν θες τη γνώμη μου στην άλλη κοπέλα να μη πεις τίποτα ,μπορεί να βγεις εσύ η Κάκια στο τελος.Ασε που πιστεύω πως την έχει ξανακερατωσει.Αλλα αυτό είναι δικό της πρόβλημα και όχι δικό σου.

Έκανα λογαριασμό ειδικά για να απαντήσω. Μπλοκαρίστηκε αυτόματα από παντού και δεν υπάρχει περίπτωση τουμπαρίσματος. Έχω αρρωστήσει από εχθές που το κατάλαβα. Η απιστία μου προκαλεί αηδία σε βαθμό που δεν φαντάζεται άνθρωπος και σιχαίνομαι και μόνο στην ιδέα πως με ακούμπησε ποτέ. Ντρέπομαι να το πω σε φίλες πως έπαθα τέτοιο πράγμα, θέλω να ξεχαστεί το συντομότερο.

Για την κοπέλα το σκέφτομαι για λόγους υγείας. Μου ζήταγε να γίνει χωρίς προστασία. Εγώ δεν δέχτηκα αλλά άλλες; Αν την κολλήσει τίποτα;

@ PurpleFloyd
Μπράβο. (Και στο ότι έφτιαξες λογαριασμό, πετυχημένο και το nick.)
Πρόσεξε μόνο μην πέσεις με τα μούτρα τώρα αμέσως σε νέα σχέση. Πολλές το κάνουν σαν αντίδοτο αλλά είναι λάθος.
Χρειάζεσαι λίγο χρόνο ηρεμίας, γιατί όπως βλέπω στην απάντηση για το πώς το ανακαλύψες, τράβηξες ζόρι.

Πως το ανακαλυψες; Στο είπε κάποιος; Εννοω είσαι σίγουρη ότι ισχύει; Πρέπει να του μιλήσεις για να σιγουρευτείς και επειτα τον διαολοστελνεις. Δεν είμαι υπέρ στο να επικοινωνησεις με την κοπελα ή να μπλεχτείς περαιτέρω ετσι κι αλλιως ποσο θα κρύβεται, καποια στιγμη θα τον καταλαβει, απλά διέγραψε τον εντελώς σαν να μην υπήρξε.

Μπήκα ξανά στο ινστα μετά από σχεδόν χρόνο (αυτός δεν ηξερε πως ειχα) και στους προτεινόμενους μου έβγαλε τον λογαριασμό της. Επειδή η εικόνα προφίλ μου φάνηκε γνώριμη τον πάτησα και έχασα τον κόσμο. Φωτογραφίες μαζί, γιορτή για την επέτειο τους, χαμόγελα, χαρές... Τα γράφω και ανακατεύομαι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon